Ansökningsdatum för denna tjänst har gått ut

Undersköterska till kreativt Resursteam i Helsingborg


Gör skillnad. Varje dag.

Resursteamet i Helsingborg söker dig som vill vara med och fortsätta utveckla vårt team tillsammans med oss!

Resursteamet bemannar idag ett flertal vårdenheter inom Helsingborgs lasarett vid vakanser eller ökade behov och har på så sätt en central och värdefull roll för hela lasarettet. Tillsammans har teamet en bred kompetens samt erfarenhet och det som utmärker oss är en stark känsla av gemenskap och arbetsglädje.

Vi tillhör organisatoriskt Verksamhetsområde Akutsjukvård tillsammans med akutmottagningen och vi utgör en del av den nya bemanningsenheten som nu byggs upp för att enhetligt samla timanställda, externa bemanningsföretag och resursteam, inom samma enhet. Det som utmärker vårt verksamhetsområde är ett starkt drivande engagemang för att hitta framtidens bästa lösningar för patienter och medarbetare.
Helsingborgs lasarett är ett av Region Skånes fem akutsjukhus, där det bedrivs kvalificerad akutsjukvård under dygnets alla timmar. Lasarettet är den största hälso- och sjukvårdsproducerande enheten i nordvästra Skåne och erbjuder invånarna vård inom de flesta specialiteter. Sjukhuset är även hälsofrämjande och helt rökfritt.

Arbetsuppgifter

Som undersköterska i Resursteamet får du en unik möjlighet att vårda patienter inom flera olika vårdnivåer och medicinska specialiteter inom den somatiska vården.

Inledningsvis kommer du att få introduktion inom de enheter du kommer att bemanna. Arbetet i sig är omväxlande och du kommer att samarbeta med flera kollegor på många olika enheter för att leverera bästa möjliga vård till patienterna. Vi erbjuder dig löpande utbildning och individuell kompetensutveckling utifrån din egen specifika erfarenhet för att du ska kunna växa i din nya roll som undersköterska. Du kommer att ha förmånen att arbeta inom flera olika arbetsplatser på lasarettet men du kommer att tillhöra Resursteamet i din anställning.

Kvalifikationer

Formellt kompetenskrav är utbildning som undersköterska med inriktning akutsjukvård/sjukvård. En förutsättning för tjänsten är att du innehar goda kunskaper i svenska språket, såväl tal som skrift. Meriterande för anställning är att du har erfarenhet som undersköterska från sjukhusvård.

Vi välkomnar dig som i din undersköterskeroll arbetar självständigt och patientfokuserat. Du vill bidra med din kompetens och energi till ett team där förmågan att snabbt ställa om mellan tempo samt vårdnivå är central. I din yrkesroll är du redan idag en förebild för andra kollegor och har lätt att samarbeta över gränser för patientens bästa vård. Har du dessutom en positiv grundinställning och nyfikenhet till eget lärande är du rätt person för oss.

I denna rekrytering tillämpar vi ett löpande urval. Välkommen med din ansökan till vårt team redan idag!

Övrigt

Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.
Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt som grund för allt vi gör.

Skånevård Sund är en av Region Skånes fyra sjukvårdsförvaltningar. Utöver nedanstående sjukvårdsutbud, bedriver förvaltningen även forskning i egen regi och i samarbete med externa aktörer, där Medicinska fakulteten vid Lunds universitet är största samarbetsparten.
• De somatiska sjukvårdsverksamheterna består av ett akutsjukhus som bedrivs vid Helsingborgs lasarett och tre närsjukhus Lasarettet i Landskrona, Lasarettet Trelleborg och Ängelholms sjukhus.
• Hälsovalsverksamhet bedrivs inom primärvårdsnivå så som vårdcentraler, barnhälsovård och mödrahälsovård inom nordvästra Skåne, Landskrona/Svalöv och Trelleborg, Svedala och Vellinge.
• Psykiatri Skåne tillhandahåller en likvärdig psykiatri för alla medborgare i Region Skåne.

Utöver detta bedriver förvaltningen tre regionövergripande uppdrag:
• Psykiatri
• Centrum för primärvårdsforskning (CPF)
• Kompetenscentrum för primärvård (KCP)

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.