Ansökningsdatum för denna tjänst har gått ut

Specialistläkare till vårdcentralen Borgmästaregården i Malmö

Gör skillnad. Varje dag.

Vårdcentralen Borgmästaregården ligger mitt i Malmö med Skånes universitetssjukhus (SUS), Stadion och fantastiska Pildammsparken som grannar. Vi har närhet till både Södervärns busstation och Triangeln med Citytunneln och goda pendlingsmöjligheter. Vårdcentralen har idag cirka 8600 listade patienter på enheten och drygt 35 anställda. Specialister i allmänmedicin, geriatrik, kardiologi och internmedicin arbetar hos oss vilket ger oss en enorm bredd och ett utvecklande och dynamiskt arbetsklimat. Genom ett ständigt pågående utvecklings- och förbättringsarbete finns möjlighet att vara med och påverka och driva verksamheten framåt.

Vi har öppettider kl. 8-17 måndag till fredag. Våra medarbetare arbetar utifrån ett teamperspektiv och vi siktar på att ständigt utveckla våra olika livsstilsmottagningar samt att våra patienter har en god tillgänglighet. Regelbundna gemensamma personalmöten och yrkesträffar gör att vi utvecklar våra gemensamma mål.

Arbetsuppgifter

Nu utökar vi! Vill du vara med i vårt fina starka team? Vi är idag fem allmänspecialister och tre ST- läkare och ser fram emot att få ytterligare en kollega.

Till vårt arbetslag söker vi nu specialistläkare i allmänmedicin för en tillsvidareanställning.
Vi vänder oss till dig som är utbildad specialistläkare med intresse för ett omväxlande arbete på vår vårdcentral i centrala Malmö.

Har du ett intresse som du gärna vill dela med dina framtida kollegor och arbeta inom, exempelvis relaterat till någon av våra mottagningar såsom diabetes, astma/KOL, hjärtsvikt, minnes- eller äldremottagning, så finns det goda möjligheter för detta hos oss. Det finns även en rehabiliteringsavdelning på vårdcentralen som gör att vi ofta slipper skicka iväg patienterna till andra instanser vilket underlättar framförallt för dem.

Här får du även som specialistläkare en fast patientlista på cirka 1200 patienter. Du har möjlighet att sköta din administration hemifrån vilket gör att du blir lite mer flexibel samt att du får ett skräddarsytt schema utifrån hur du kan arbeta.

Vi arbetar i team för att skapa bästa möjliga vård med patienten i centrum. Genom ett ständigt pågående utvecklings- och förbättringsarbete finns möjlighet att vara med och påverka och driva verksamheten framåt. Vi arbetar fortlöpande med att utveckla våra olika livsstilsmottagningar och för att ge våra patienter en god tillgänglighet. Regelbundna gemensamma personalmöten och yrkesträffar gör att vi utvecklar gemensamma mål.

Kvalifikationer

Du som söker är legitimerad läkare med behörighet att verka inom svensk sjukvård och har specialistkompetens i allmänmedicin. Språkkunskaper i svenska lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. Det kan också innebära godkänt betyg i svenska 3 alternativt godkänt betyg i svenska som andraspråk 3, eller godkänt resultat på kurs i svenska för utomnordiska studenter motsvarande 60 hp.

Du är en flexibel person och har lätt för att samarbeta med andra. Om du erbjuder oss din kunskap och ditt engagemang kommer vi att erbjuda en stimulerande, trivsam och positiv arbetsplats. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Urval sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan!

Övrigt

Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.
För att lyckas i rollen tror vi att du är en god ambassadör för våra värderingar; välkomnande, drivande, omtanke och respekt.

På www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.