Sista ansökningsdatum 2019-11-22 Sök jobbet

Fysioterapeut/Sjukgymnast till vårdcentral i Osby

Gör skillnad. Varje dag.

I natursköna Osby hittar du vårdcentralen med det fina arbetsklimatet! Här trivs vi ihop och månar om varandra.

Vårdcentralen Osby ligger i nordöstra Skåne med goda pendlingsmöjligheter med tåg. Vi som arbetar här vill erbjuda trygghet, tillgänglighet och kontinuitet för våra 6050 listade patienter. Vårdcentralen är belägen i samma byggnad som familjecentralen med bland annat öppen förskola. Vi har även ett äldreboende i samma byggnad, där vi till stora delar ansvarar för läkarstödet. Samarbetet med kommunens hemsjukvård och äldreomsorg är mycket välfungerande och präglas av korta beslutsvägar och ömsesidig personlig kännedom.

Vi bedriver en bred verksamhet med egna mottagningar för läkare, fysioterapeut och kurator. Det finns specialistmottagningar för astma, diabetes och äldre som drivs av mycket kunniga sjuksköterskor. Vi driver även en familjecentral tillsammans med Osby Kommun och Barnmorskemottagningen där vårdcentralen står för BVC-kompetensen.

Arbetsuppgifter

Vi välkomnar nu en fysioterapeut/sjukgymnast som vill bli kollega med vår fysioterapeut Stina och vår arbetsterapeut Catrin, samt ingå i ett team med stor bredd och hög kompetens.

Som fysioterapeut hos oss bidrar du med din specifika kompetens och ger tillsammans med övriga vårdgivare patienten en god och säker vård. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av mottagningsverksamhet, undersökning, bedömning och behandling av patienter både individuellt och i grupp. Patienterna som söker sig till oss har i huvudsak besvär med rörelse- och stödjeorganen. Resor i tjänsten kan komma att bli aktuellt.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Har du utbildning inom akupunktur och/eller ortopedisk medicin samt arbetslivserfarenhet inom primärvård är det meriterande för tjänsten. Giltigt B-körkort är ett krav då resor i tjänsten kan förekomma. Språkkunskap i svenska lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. Det kan också innebära godkänt betyg i Svenska 3 alternativt godkänt betyg i Svenska som andraspråk 3, eller godkänt resultat på kurs i svenska för utomnordiska studenter motsvarande 60 hp.

För att trivas hos oss och lyckas i din yrkesroll ser vi att du är flexibel, självständig samt har förmågan att fatta egna beslut. Du har även en god förmåga att samarbeta med såväl patienter som kollegor och värdesätter ett gott bemötande. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

I den här rekryteringen tillämpar vi löpande urval, välkommen med din ansökan!

Övrigt

Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.
För att lyckas i rollen tror vi att du är en god ambassadör för våra värderingar; välkomnande, drivande, omtanke och respekt.

På www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Sök jobbet