Ansökningsdatum för denna tjänst har gått ut

Specialist i allmänmedicin till Vårdcentral Oxie

Gör skillnad. Varje dag.

På Vårdcentralen Oxie finns ett komplett utbud med läkarmottagning, distriktssköterskemottagning, sjukgymnastik, psykolog, kurator, arbetsterapeut samt barnhälsovård. I vårt utbud finns även specialistmottagningar för astma, KOL, diabetes, barnhälsovård, äldrevårdsmottagning samt livsstilsmottagningar. Vårdcentralen är belägen i Oxie sydost om Malmö, en trevlig stadsdel med lantsortskänsla och goda pendlingsmöjligheter med tåg och buss.

Vi är en välbemannad och stabil enhet bestående av distriktsläkare, ST-läkare, AT-läkare, distriktssköterskor, sjuksköterskor, undersköterskor, medicinska sekreterare, sjukgymnaster, dietist, kurator och psykolog. På enheten arbetar vi aktivt med kvalitet och utveckling för att kunna ge våra patienter en god professionell vård. Vi lägger även stor vikt vid en god arbetsmiljö och arbetar ständigt för att ge våra medarbetare rätt förutsättningar för att kunna göra ett bra jobb. Här finns stora möjligheter att påverka och vara delaktig. I nuläget är vi cirka 40 medarbetare.

Arbetsuppgifter

Vi välkomnar nu en specialistläkare i allmänmedicin till oss på vårdcentralen Oxie eftersom en kollega gått i pension!

Som specialistläkare ansvarar du tillsammans med övrig personal på vårdcentralen för att ge våra patienter adekvat vård och ett gott bemötande. Du kommer arbeta med vanligt förekommande arbetsuppgifter på en vårdcentral så som planerad mottagning och akutärenden. Arbete på särskilt boende och Barnavårdscentral (BVC) kan också förekomma. Du kommer även att delta i utvecklingen av verksamheten. En eftermiddag i veckan kan Allmänspecialisten ha en rådgivande funktion till verksamheten, och utökad adminstrationstid. Läkargruppen har schemalagt möte varje vecka, och tvärprofessionella möten med andra yrkeskategorier.

Hos oss får du jobba både brett och långsiktigt då vår befolkning är varierad och våra patienter är vårdcentralen trogna. Som specialistläkare hos oss ges du även goda utvecklingsmöjligheter, bland annat genom att du varje vecka får studietid där du har möjlighet att utveckla dina kunskaper inom specifika områden. Hos oss finns möjlighet till listningstak.

Kvalifikationer

Du som söker är legitimerad läkare med behörighet att verka inom svensk sjukvård och har specialistkompetens i allmänmedicin. Har du utöver detta annan specialistkompetens eller erfarenhet av arbete inom primärvård är det meriterande. Språkkunskaper i svenska lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. Det kan också innebära godkänt betyg i svenska 3 alternativt godkänt betyg i svenska som andraspråk 3, eller godkänt resultat på kurs i svenska för utomnordiska studenter motsvarande 60 hp.

Som person är du flexibel och har lätt för att samarbeta med andra. Du har god förmåga att arbeta självständigt men ser samtidigt teamet som en styrka. Vidare är det en självklarhet för dig att ge dina patienter bästa möjliga vård och bemötande. Vi är måna om att hitta rätt person och lägger därför stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi tillämpar löpande urval, varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Övrigt

Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.
För att lyckas i rollen tror vi att du är en god ambassadör för våra värderingar; välkomnande, drivande, omtanke och respekt.

På www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.