Ansökningsdatum för denna tjänst har gått ut

Administratör med chefsstödsuppdrag till VO anestesi/operation/Iva

Gör skillnad. Varje dag.

Verksamhetsområde (VO) anestesi/operation/Iva erbjuder ett brett utbud av specialiserad planerad vård och bedriver akutverksamhet dygnet runt på sjukhusen i Kristianstad och Hässleholm. På Centralsjukhuset Kristianstad (CSK) finns anestesi- och operationsavdelningar med sammanlagt 15 salar, här utförs årligen mer än 10 000 operationer varav mer än 1 000 är barnanestesier. Intensivvårdsavdelningen i Kristianstad har sex platser och tar emot cirka 600 patienter per år. Utöver detta finns postoperativ och dagkirurgisk verksamhet, sterilcentral samt enhet för behandling av akut- samt cancersmärta. Verksamheten strävar efter att ge alla patienter hälso- och sjukvård med högsta kvalitet och tillgänglighet, helhetssyn och omtanke.

Arbetsuppgifter

Nu välkomnar vi en administratör med chefsstödsuppdrag till VO anestesi operation intensivvård Kristianstad.

I din roll fungerar du som ett administrativt stöd åt våra enhetschefer. Du kommer att arbeta nära våra enhetschefer och avlasta dem genom att hjälpa till med förberedelser inför olika typer av möten inom verksamheten. Du bistår även med att vara behjälplig vid utbildningsplanering. Du verkar som ett lokalt IT-stöd på enheterna, för såväl enhetschefer som för medarbetare samt ansvarar för behörigheter vid anställningar och avslut.

Dina arbetsuppgifter är väldigt varierade och förutom att verka som stöd till chefer och kollegor, så utgör en stor del av arbetet att du är dataskyddsansvarig (GDPR), informationssäkerhetsansvarig och arkivansvarig. Du kommer även att arbeta mycket i Dokumentportalen.

Det ingår även i din roll att ersätta för övriga chefsstöd, receptionist och medicinsk sekreterare vid sjukfrånvaro och ledighet.

Kvalifikationer

Vi vänder oss till dig som har slutförd gymnasieutbildning och som gärna har erfarenhet av chefssekreteraruppgifter eller motsvarande. Eftergymnasial utbildning inom relevant område ser vi som meriterande för tjänsten. Vi ser även gärna att du är utbildad medicinsk sekreterare. För tjänsten krävs det att du har goda språkkunskaper i svenska, i såväl tal som skrift.

För att passa för den här tjänsten behöver du ha god administrativ förmåga och kunna organisera och strukturera ditt arbete effektivt. Du är även lösningsfokuserad och flexibel. Arbetet är självständigt och kräver integritet och diskretion, men kräver också samarbetsförmåga och social fallenhet i både interna och externa kontakter. Kontaktytorna är många och det är viktigt att du är servicevillig. Ditt engagemang och din positiva inställning bidrar till ett gott arbetsklimat, där vi alla hjälps åt och samarbetar för att nå bästa vårdkvalitet för våra patienter. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande rekrytering. Varmt välkommen med din ansökan, vi ser fram emot att lära känna dig!

Övrigt

Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.
Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt som grund för allt vi gör.

Förvaltning Skånes sjukhus nordost är en av Region Skånes fem hälso- och sjukvårdsförvaltningar och omfattar Centralsjukhuset Kristianstad (CSK) och Hässleholms sjukhus. Våra 2 600 medarbetare driver och utvecklar hälso-och sjukvården i livets alla skeden tillsammans med våra patienter och deras närstående. CSK är ett akutsjukhus med verksamhet dygnet runt och vi erbjuder specialiserad vård inom många olika specialiteter. På Hässleholms sjukhus bedriver vi ortopedi, närsjukvård med rehabilitering. Välkommen!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.
Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.