Ansökningsdatum för denna tjänst har gått ut

Verksamhetsspecialist till enhet Vårdinformation och e-hälsa i Malmö

Gör skillnad. Varje dag.

På enhet vårdinformation och e-hälsa är vi drygt 20 medarbetare som ansvarar för det användarnära verksamhetsstödet inom journal, digital diktering, Skånekatalogen, IT, telefoni, multimedia och nationella e-hälsotjänster. Vi ser till att integrera kunskaps- och beslutsstöd i journalen, utbilda, fånga utvecklingsbehov och driva utvecklingen för befintliga och nya digitala lösningar till stöd för de som arbetar i vården samt för patienter, anhöriga och invånare.

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill vara med och utveckla digitaliseringen av hälso- och sjukvården inom Skånes universitetssjukvård. Digitalisering innebär att utveckla och införa tekniska lösningar i vårdverksamheterna, men framför allt förändrade arbetssätt.

I nuläget innebär tjänsten som verksamhetsspecialist för Melior att förbereda och hålla utbildningar samt all administration kring detta. Du kommer att ingå i den regionala systemförvaltningsgruppen för Melior tillsammans med vår verksamhetsansvarige representant. I arbetet ingår att upprätta och underhålla rutindokument samt informera verksamheten. Du håller i vår funktionsbrevlåda för Melior och är ett stöd till verksamheten.
Arbetet är förlagt dagtid och resor i tjänsten förekommer.

Kvalifikationer

Du som söker tjänsten har en utbildning inom hälso- och sjukvård med behörighet att verka inom svensk sjukvård eller administration samt dokumenterad arbetslivserfarenhet av att driva och implementera projekt, förbättrings- och kvalitetsutvecklingsarbete.

Du är en van Melior-användare och har arbetat med vårddokumentationsfrågor. Du har en pedagogisk ådra och tycker om att utbilda. Vidare krävs det att du har erfarenhet av att arbeta i Officepaketet.

Språkkunskap i svenska lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. Det kan också innebära godkänt betyg i Svenska 3 alternativ godkänt betyg i Svenska som andraspråk 3, eller godkänt resultat på kurs i svenska för utomnordiska studenter motsvarande 60 hp.
Personliga egenskaper som värderas högt är förmågan till samverkan i team, vana att prata inför grupp, arbeta självständigt och hålla många bollar i luften.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval. Varmt välkommen in med din ansökan redan idag, vi ser fram emot att lära känna dig!

Övrigt

Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.

Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt som grund för allt vi gör.

Skånes universitetssjukvård (SUS) bildades den 1 juni 2013 och består av Skånes universitetssjukhus samt av den offentligt bedrivna primärvården i Malmö- och Lundområdet. Skånes universitetssjukhus omfattar sjukhusverksamheterna i Lund och Malmö och är landets tredje största sjukhus. Förvaltningen har drygt 13 000 medarbetare och en omsättning om drygt 14 miljarder kronor. SUS erbjuder primärvård, länssjukvård och högspecialiserad vård, samtidigt som vi utbildar och bedriver avancerad forskning i nära samarbete med universitet och högskolor. Vi arbetar med respekt för människan och strävar alltid efter att vara bland de bästa.

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.