Sista ansökningsdatum 2019-11-18 Sök jobbet

Medicinsk sekreterare till Hjärtavdelningen i Helsingborg

Gör skillnad. Varje dag.

Nu söker vi dig som vill arbeta i vårt team medicinsk sekreterare på Hjärtavdelningen, Helsingborgs lasarett. På avdelningen bedrivs vård för patienter med akuta hjärt- och kärlsjukdomar. Därutöver har vi postoperativ vård efter genomförda kranskärls- och hjärtklaffsoperationer samt ultraljudsundersökningar och pacemakervård. Eftersom detta är en akutvårdsavdelning är arbetets intensitet mycket varierande.

Hos oss trivs du som tycker om att arbeta i ett omväxlande tempo och bedriva en verksamhet med hög kvalitet.

Är du erfaren inom yrket - våga då ta nästa steg och kom till oss!

Är du nyutbildad men tycker jobbet verkar intressant - sök ändå!

Arbetsuppgifter

På Hjärtavdelningen är vi ett team på fyra medicinska sekreterare där du blir en viktig del av avdelningens dagliga arbete. Ett fantastiskt tillfälle som inte går att missa och som ger dig möjlighet att använda hela din kompetens inom det administrativa området.

Du blir en viktig del i teamets och avdelningens dagliga arbete. Vi erbjuder dig ett stimulerande och omväxlande arbete där du får ta ett stort eget ansvar och har en väldigt viktig och central roll på avdelningen. Du hanterar all administration runt de inneliggande patienterna som bland annat in- och utskrivning, skriver journaler/remisser och ansvarar för telefonen.

Som avdelnings-sekreterare inom verksamhetsområde Specialiserad Medicin ingår du i en sammanhållen grupp sekreterare för samtliga medicinska specialiteter. Vi samarbetar avdelningarna emellan vilket ger en känsla av gemenskap och möjlighet att bredda dina kunskaper över klinikgränserna. Detta skapar möjligheter för utbyte av kompetens, idéer och utveckling.

Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta oss!

Kvalifikationer

Vi söker dig som har avslutad utbildning i Hälso- och sjukvårdsadministration, 80p (KY)/400p (YH) alternativt motsvarande utbildning till medicinsk sekreterare/läkarsekreterare. Dina arbetsuppgifter kräver att du behärskar det svenska språket väl både i tal och skrift samt har goda kunskaper inom medicinsk terminologi. Har du kunskaper i Melior, Medspeech och/eller PASiS ses det som meriterande för tjänsten.

Vi välkomnar dig som har ett positivt förhållningssätt och förmåga att hantera ett periodvis högt arbetstempo. Du tycker om att ta ansvar, är serviceinriktad och har en god kommunikativ förmåga, såväl skriftligt som muntligt. Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Stämmer rollen in på dig? Tveka inte på att skicka in din ansökan redan idag då vi tillämpar löpande urval. Vi ser fram emot att välkomna dig som vår nya kollega!

Övrigt

Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.
Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt som grund för allt vi gör.

Förvaltning Skånes sjukhus nordväst är en av Region Skånes fem hälso- och sjukvårdsförvaltningar med cirka 3 700 medarbetare främst på sjukhusen i Helsingborg och Ängelholm, men även i Landskrona och Trelleborg. Verksamheten omfattar hälso- och sjukvård, forskning och utbildning. På Helsingborgs lasarett bedriver vi akutverksamhet dygnet runt. Här genomförs både akuta och planerade operationer. På lasarettet finns både förlossning och neonatalvård och de flesta internmedicinska specialiteterna är representerade. I Ängelholm bedriver vi närsjukvård, rehabilitering och specialiserad vård. Här genomförs planerade operationer, bland annat inom ortopedi. Välkommen!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.
Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Sök jobbet