Ansökningsdatum för denna tjänst har gått ut

Specialist i allmänmedicin till VC Södra Sandby

Gör skillnad. Varje dag.
Välkommen till den lilla vårdcentralen med det stora tänket!

På Vårdcentralen (VC) Södra Sandby är vi drygt 20 anställda som arbetar för att erbjuda våra 6900 listade patienter bästa möjliga vård. Primärvården i Södra Sandby har god förankring i bygden och vi känner många av våra patienter väl. Arbetet bygger på kvalité, tillgänglighet, trygghet och förtroende. VC Södra Sandby är en verksamhet med stort engagemang och fokus på förbättringsarbete som förutom sedvanlig läkar- och distriktssköterskemottagning även har mottagning för diabetes, psykolog, sjukgymnastik, arbetsterapi, rehab och barnavårdscentral. Vi har även mobilt vårdteam och samverkan med särskilt boende och hemsjukvård.

Fördelarna av att ligga på en mindre ort och samtidigt vara nära universitetssjukhus gör oss till en familjär verksamhet med stort driv och stark framåtanda. Vårt arbetssätt innebär att alla yrkeskategorier jobbar nära varandra med korta beslutsvägar i ett öppet, positivt och kreativt arbetsklimat.

2021 flyttar vi in i helt nybyggda lokaler vilket ger oss ytterligare möjligheter att bygga och utveckla framtidens primärvård tillsammans!

Arbetsuppgifter

Vi önskar stärka vår läkargrupp och söker en specialistläkare i allmänmedicin till vårdcentralen i Södra Sandby!

Som specialistläkare erbjuder vi dig varierande arbetsuppgifter som bland annat innefattar mottagningsarbete, hembesök, verksamhetsutveckling och kontinuerlig kompetensutveckling. Övriga ansvarsområden avgörs utifrån individuellt önskemål och intresse, exempelvis äldreboende, barnhälsovård (BHV), utvecklingsarbete och forskning.

På vårdcentralen pågår ett kontinuerligt arbete med verksamhetsutveckling. Vi vill därför att du ska vara intresserad av kreativt nytänkande och vara en del i utvecklingsarbetet med fokus på att erbjuda våra patienter bästa möjliga vård.

Resor i tjänsten kan förekomma vid hembesök.

Kvalifikationer

Du som söker är legitimerad läkare med specialistkompetens i allmänmedicin och har behörighet att verka inom svensk sjukvård. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet som specialistläkare inom svensk primärvård. Kunskaper i journalsystemet PMO är även meriterande. Språkkunskap i svenska lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. Det kan också innebära godkänt betyg i svenska 3 alternativt godkänt betyg i svenska som andraspråk 3, eller godkänt resultat på kurs i svenska för utomnordiska studenter motsvarande 60 hp.

Du som person har framåtanda och ett stort intresse för utveckling, lärande och självklart allmänmedicin! Ditt engagemang och positiv inställning bidrar till ett gott arbetsklimat, där vi alla hjälps åt och samarbetar för att nå bästa vårdkvalitet för våra patienter. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.

Vi kommer att tillämpa löpande urval i denna rekrytering, varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Utdrag ur misstanke- och belastningsregister kommer att göras innan eventuell anställning.

Övrigt

Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.
Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt som grund för allt vi gör.

Förvaltning Primärvården erbjuder hälso- och sjukvård till alla som bor i eller besöker Skåne. Vi ansvarar för de offentligt drivna vårdcentralerna, barnmorskemottagningarna, barnavårdscentralerna samt kvälls- och helgmottagningarna i hela Skåne. I primärvården finns även ungdomsmottagningar, dietistverksamhet, palliativ vård och avancerad sjukvård i hemmet (ASIH), familjecentraler, barnhälsovårdspsykologer, Palliativt utvecklingscentrum, Kompetenscentrum för primärvård och Centrum för primärvårdsforskning (CPF). Vi är cirka 4 100 medarbetare i förvaltningen. Välkommen!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus
kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.