Ansökningsdatum för denna tjänst har gått ut

Distriktssköterska/barnsjuksköterska till BVC Delfinen i Höganäs

Gör skillnad. Varje dag.

Barnavårdscentralen (BVC) Delfinen ligger mitt i Höganäs med närhet till öppna förskolan som vi har ett nära samarbete med. Vi erbjuder hembesök, öppen mottagning, bokade tider, föräldrautbildning och riktade föräldragrupper.

Vårdcentralen Delfinen är belägen i vackra Kullabygden, mitt i centrala Höganäs nära till allmänna kommunikationer, och är en av två offentliga vårdcentraler i Höganäs kommun. Vi har ett stort förtroende hos våra cirka 11300 listade patienter. På vårdcentralen är vi cirka 30 medarbetare och vi erbjuder ett brett utbud till våra patienter med diabetesmottagning, hypertonimottagning, äldrevårdsmottagning, Astma-KOL-mottagning, distriktssköterskemottagning samt BVC. Hos oss arbetar fyra specialistläkare i allmänmedicin och flera utbildningsläkare. Vi har god stämning, korta beslutsvägar, ett gott samarbete och högt i tak. Som distriktssköterska/barnsjuksköterska på BVC/vårdcentralen arbetar du nära alla yrkeskategorier.

Arbetsuppgifter

Då en av våra kollegor ska ut på nya utmaningar har vi glädjen att ta emot en ny medarbetare som vill vara med och utveckla vår verksamhet. Vi välkomnar nu en distriktssköterska/barnsjuksk��terska för en kombinationstjänst där du arbetar 60 procent på BVC och resterande del på vårdcentral och distriktssköterskemottagning om du har sådan utbildning. Vi erbjuder dig en omväxlande tjänst i en utvecklingsorienterad miljö med fokus på utökat teamarbete.

Dina arbetsuppgifter på BVC innebär bland annat telefonrådgivning, bokning, mottagning, gruppverksamhet, hembesök och vaccinering. Du arbetar förebyggande med barn och familjer utifrån barnhälsovårdens basprogram. Tillsammans med läkarna gör vi teambesök. Vi erbjuder dig regelbundna utbildningar inom barnhälsovården men även inom andra områden som är aktuella för arbetsplatsen.

Dina arbetsuppgifter på vårdcentralen innebär vanligt förkommande sjuksköterskeuppgifter och telefonrådgivning. Det finns även möjlighet att efter intresse och kompetens utveckla samt driva olika specialmottagningar.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad distriktssköterska/barnsjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Du har språkkunskaper i svenska lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala. Det kan också innebära godkänt betyg i Svenska 3 alternativt godkänt betyg i Svenska som andraspråk 3, eller godkänt resultat på kurs i svenska för utomnordiska studenter motsvarande 60 hp. Har du tidigare erfarenhet av arbete inom primärvård, mottagningsarbete och/eller telefonrådgivning är det meriterande för tjänsten. Är du även van vid att dokumentera i PMO är det en fördel.

För att trivas hos oss är det viktigt att vara flexibel och att du kan prioritera bland dina arbetsuppgifter även vid ett tidvis högt tempo. Därtill har du stor ansvarskänsla och lätt för att samarbeta. Vi ser att du är patientfokuserad, har en positiv inställning och ett mycket gott bemötande. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval, varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Utdrag ur misstanke- och belastningsregister kommer att göras innan eventuell anställning.

Övrigt

Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.
Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt som grund för allt vi gör.
På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.
Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.