Sista ansökningsdatum 2019-11-27 Sök jobbet

Sjuksköterskor till palliativ vårdavdelning i Lund

Gör skillnad. Varje dag.

Palliativ vård och ASIH (Avancerad Sjukvård i Hemmet) i Lund är en enhet som består av två delar i nära samarbete, dels vårdplatser på slutenvårdsavdelning och dels vårdplatser i hemmet. De flesta av våra patienter vårdas i hemmet, via ASIH som utförs genom specialistvårdsinsatser som sker via hembesök dygnet runt. Till slutenvårdsavdelningen kommer patienter som både är i livets slutskede och de som behöver hjälp med symtomlindring. Det övergripande målet för Skånes palliativa vård och ASIH är att erbjuda en likvärdig vård för alla invånare i Skåne oberoende av deras diagnos, ålder eller bostadsort.

Arbetsuppgifter

Nu söker vi dig som vill arbeta i ett välfungerande team där både patient och närstående står i fokus!

Arbetsuppgifterna består av sedvanliga sjuksköterskeuppgifter där god omvårdnad och en strävan efter att ge patienter och närstående en god livskvalité utgör en stor del av arbetsuppgifterna. Du kommer även att ha flera samtal med samt fungera som ett stöd till både patienter och deras närstående. Hos oss strävar vi efter att arbeta så personligt som möjligt mot våra patienter så att vi på bästa sätt kan möta deras fysiska, psykiska, sociala och existentiella behov.

Vi erbjuder dig ett utvecklande och spännande arbete där du blir en del av ett tvärprofessionellt team bestående av läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, kuratorer, arbetsterapeut och fysioterapeut. Verksamheten har öppet dygnet runt med tjänstgöring under både dag, kväll och natt, veckans alla dagar.

Kvalifikationer

Du som söker ska vara legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Kunskaper i svenska motsvarande lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav för tjänsten. Det kan också innebära godkänt betyg i svenska 3 alternativt godkänt betyg i svenska som andraspråk 3, eller godkänt resultat på kurs i svenska för utomnordiska studenter motsvarande 60 hp. Är du specialistutbildad inom palliativ vård och/eller har erfarenhet av att arbeta med svårt sjuka så ses det som meriterande för tjänsten. Vi värdesätter även om du har handledarutbildning eller smärtutbildning samt att vi gärna ser att du har ett genuint intresse för palliativ vård.

Som person är du trygg i din yrkesroll samt har patienten och dess närstående i fokus. Du har även förmågan att se dem som individer och möta dem utefter deras behov. Vidare ser vi att du är kommunikativ och ha förmåga att möta människor på olika plan samt att du har ett flexibelt förhållningssätt och förmåga att kunna prioritera mellan olika arbetsuppgifter i alla lägen. För att trivas hos oss bör du även ha förmågan att arbeta självständigt samt fatta egna beslut. För dig är teamarbetet en viktig del och något som du värdesätter genom att bidra med dina kunskaper och aktivt deltar i skapandet av ett gott arbetsklimat. Vi är måna om att hitta rätt person till tjänsten och kommer därför att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

I denna rekrytering tillämpas det ett löpande urval, varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Övrigt

Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.
Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt som grund för allt vi gör.

På www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Sök jobbet