Sista ansökningsdatum 2019-11-20 Sök jobbet

Sjuksköterskor till Hjärtavdelning arytmi i Lund

Gör skillnad. Varje dag.

Vid hjärtavdelning arytmi vid Skånes universitetssjukhus (SUS) bedrivs högt specialiserad vård för patienter med hjärtrytmrubbningar samt patienter med annan hjärtproblematik. Den invasiva elektrokardiologiska verksamheten behandlade under 2017 närmare 700 patienter med kateterteknik med den modernaste teknologin. Enheten är en av Europas största avseende implantationer av pacemakers och defibrillatorer med över 1600 operationer årligen. På avdelningen finns det idag 19 vårdplatser.

Arbetsuppgifter

Tycker du att hjärtsjukvård är spännande? Tveka då inte att söka då vi nu välkomnar två sjuksköterskor till arytmiavdelningen.

Arbetet kring patienten, både ur omvårdnads- och medicinskt perspektiv, styrs av patienternas diagnoser. Som sjuksköterska hos oss har du en arbetsledande roll där du planerar, utför och utvärderar omvårdnaden. På avdelningen förekommer akuta, livshotande tillstånd som kräver ett omedelbart omhändertagande. Våra patienter övervakas under vårdtiden. Omvårdnadsdokumentation sker i datasystemet Melior. Utbildning och kompetensutveckling erbjuds på arbetsplatsen utifrån dina erfarenheter.

- Det är en förmån att få arbeta med ett av de mest spännande områdena inom avancerad hjärtmedicin där det alltid finns något nytt att lära sig. På vår avdelning bryr vi oss om, och respekterar, både varandra och patienterna. Vi arbetar strukturerat och planerat vilket medför att vi har tid för den viktiga dialogen med patienten. Vi arbetar även aktivt för en bra arbetsmiljö med tid för den individuella återhämtningen, säger Catarina, Sjuksköterska

Region Skåne satsar på ökad kompetensutveckling för sjuksköterskor. Nya sjuksköterskor erbjuds ett introduktionsprogram som innehåller föreläsningar, klinisk färdighetsträning och tillgång till en mentor. För sjuksköterskor som vill specialistutbilda sig erbjuds förutom utbildningsförmåner inom prioriterade områden ett antal sökbara utbildningsanställningar då utbildning varvas med kliniskt arbete under två år.

Välkommen till oss!

Kvalifikationer

Vi söker dig som är trygg i din yrkesroll, vågar ta stort ansvar och har förmåga att fatta såväl stora som små beslut. I ditt arbete utgår du från patientens behov och ditt arbetssätt präglas av engagemang och lyhördhet. Du har ett flexibelt förhållningssätt till att arbeta under föränderliga omständigheter och har förmåga att även i ett akut skede kunna prioritera mellan olika arbetsuppgifter. Du verkar för en god stämning i teamet och ditt sätt att samarbeta med kollegor och omgivning sker på ett prestigelöst sätt.

De formella kraven för tjänsten kräver att du som vill arbeta hos oss är legitimerad sjuksköterska med rätt att verka inom svensk sjukvård. Vi ser även gärna att du har kunskap och erfarenhet av att arbeta med EKG.

Tjänsten kräver språkkunskap i svenska lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. Det kan också innebära godkänt betyg i Svenska 3 alternativt godkänt betyg i Svenska som andraspråk 3, eller godkänt resultat på kurs i svenska för utomnordiska studenter motsvarande 60 hp. Vidare ser vi gärna att du har erfarenhet av arbete inom kardiologisk omvårdnad. Har du erfarenhet av journalsystemet Melior är detta meriterande.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval så varmt välkommen med din ansökan redan idag. Vi ser fram emot att lära känna dig.

Övrigt

Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.
Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt som grund för allt vi gör.

Skånes universitetssjukvård (SUS) bildades den 1 juni 2013 och består av Skånes universitetssjukhus samt av den offentligt bedrivna primärvården i Malmö- och Lundområdet. Skånes universitetssjukhus omfattar sjukhusverksamheterna i Lund och Malmö och är landets tredje största sjukhus. Förvaltningen har drygt 13 000 medarbetare och en omsättning om drygt 14 miljarder kronor. SUS erbjuder primärvård, länssjukvård och högspecialiserad vård, samtidigt som vi utbildar och bedriver avancerad forskning i nära samarbete med universitet och högskolor. Vi arbetar med respekt för människan och strävar alltid efter att vara bland de bästa.

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Sök jobbet