Ansökningsdatum för denna tjänst har gått ut

Operationssjuksköterska till VO intensiv och perioperativ vård i Lund

Gör skillnad. Varje dag.

Verksamhetsområde (VO) intensiv och perioperativ vård (IPV) vid Skånes universitetssjukhus (Sus) i Lund erbjuder anestesisjukvård, operationssjukvård, postoperativ vård och intensivvård. Här vårdas patienter före, under och efter sin operation. Vid centraloperation bedrivs i första hand högspecialiserad kirurgi-, öron-, näs- och hals (ÖNH) och ortopedisk kirurgi. Centraloperation omfattar 150 medarbetare inom framför allt operation och anestesi.

Arbetsuppgifter

Vi välkomnar nu dig som är operationssjuksköterska att söka till vårt engagerade team!

Vid enhet Kirurgi operation bedriver vi både elektiv och akut kirurgi. Verksamheten är indelad i team, endokrin/sarkom, Hepar Pancreas Bilary (HPB), övre gastro samt akut/trauma. Som medarbetare här arbetar man inom alla team, men med möjlighet att rikta in sig och vara med och bedriva utvecklingsarbeten inom respektive team. Jourtid betjänar enheten även andra opererande kliniker till exempel ortopeden, öron-, näs- och hals (ÖNH), kärlavdelning samt barn- och ungdomsavdelning (barn över sju år).

Vi utför sedan flera år robotassisterad endokrinkirurgi och är nu i uppstartsfas inom HPB kirurgin. Har du erfarenhet av robotkirurgi och vill arbeta med högteknologisk operationssjukvård ska du inte tveka att söka! Inom en snar framtid är även ambitionen att vi utför övre gastrokirurgi robotassisterat.

Som medarbetare och operationssjuksköterska i teamet är du en viktig pusselbit i strävan att tillsammans med övriga medarbetare arbetar för att erbjuda patienten bästa möjliga vård.

När du anställs hos oss erbjuder vid dig en individuellt anpassad introduktion där vi utgår från din tidigare erfarenhet och kompetens. Du får möjlighet att arbeta i ett verksamhetsanpassat önskeschema med kvoterad tid, där arbetstiden är förlagd med tonvikt dag/kväll. En viss helg och eventuell nattjänstgöring ingår, men först när man är färdigintroducerad och har kommit in i arbetet.

Hos oss erbjuds du två utbildningsdagar inom medicinsk teknik och fyra utvecklingsdagar årligen.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Vidare har du specialistutbildning inom operationssjukvård. Språkkunskap i svenska motsvarande lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. Har du tidigare erfarenhet av kirurgisk operationssjukvård är det meriterande för tjänsten.

För att lyckas i rollen ser vi att du är ansvarsfull och har förmåga att behålla ditt lugn även i situationer då tempot är högt. Då vi arbetar i team med patienten i fokus är det av stor vikt att du har lätt för att samarbeta samt uppskattar att arbeta i team. För oss är arbetsglädje och samhörighet inom arbetslaget viktiga pusselbitar för att vi ska kunna erbjuda patienterna den vård de behöver. Vi är måna om att hitta rätt person och kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Har du frågor om tjänsten? Tveka inte att höra av dig till oss!

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval, varmt välkommen med din ansökan redan idag. Vi ser fram emot att lära känna dig!

Övrigt

Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne. Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt i allt vi gör.

Skånes universitetssjukhus (Sus) finns i Lund och Malmö och är landets tredje största sjukhus. Sus är ett kunskapsnav för hälso- och sjukvård i livets alla skeden på regional, nationell och internationell nivå. Våra 12 000 medarbetare är med och driver utvecklingen inom universitetssjukhusets tre uppdragsområden: vård, forskning och utbildning. Hos oss får du arbeta i en värderingsstyrd organisation som utvecklar hälso- och sjukvården tillsammans med patienter och deras närstående. Välkommen!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.