Sista ansökningsdatum 2020-03-12 Sök jobbet

Medicinska sekreterare till administration, VO kvinnosjukvård Malmö/Lund

Gör skillnad. Varje dag.

Tillsammans skapar vi en organisation att trivas i, att utvecklas i och som vi är stolta över. Tillsammans gör vi skillnad!

Känner du att du är redo för ett nytt spännande uppdrag? Brinner du för god service och vill vara med och utveckla vår administrativa verksamhet tillsammans med härliga kollegor med mycket energi? Då är administrativa enheten inom kvinnosjukvård platsen för dig! Vi erbjuder ett varierat arbete med stora utvecklingsmöjligheter.

På de två administrativa enheterna inom verksamhetsområde (VO) kvinnosjukvård är vi idag totalt cirka 70 medarbetare fördelade på orterna Malmö och Lund. Vi ger service till samtliga enheter inom VO kvinnosjukvård på Skånes universitetssjukhus (Sus).

Kvinnosjukvården på Sus är just nu inne i ett spännande förändringsarbete och söker därför medicinska sekreterare till både gynekologi och obstetrik bland annat inom specialistmödravården i Malmö samt SVF-koordinator i Lund.

Arbetsuppgifter

Vi välkomnar nu fler medicinska sekreterare. Vill du bli vår nya kollega? Varmt välkommen till oss!

Som medicinsk sekreterare är du en mycket värdefull del i vår verksamhet, det är du och dina kollegor som skapar förutsättningarna och ser till att det administrativa arbetet fungerar. Inom enheten arbetar vi med RAK (rätt använd kompetens) och du som medicinsk sekreterare är en mycket viktig del i detta arbete.

-Jag som nyanställd välkomnades med öppna armar och jag känner mig redan som en i gänget. Jag ser varje dag fram emot att komma till en arbetsplats med varierande arbetsuppgifter, trevliga människor och många skratt berättar Krille som jobbar som medicinsk sekreterare på specialistmödravården VO Kvinnosjukvård Malmö.


Vi använder oss av systemen PASiS, Melior, MedSpeech, Obstetrix samt SyngoDynamics och ligger just nu i startgropen för TIK (taligenkänning). Det är vi tillsammans som samordnar, planerar, bevakar, skriver diktat, och diagnosregistrerar. Vi hjälps åt och fördelar arbetet efter verksamhetens behov och efter olika kompetenser.

Du och dina sekreterarkollegor har ett gemensamt ansvar för de dagliga och löpande arbetsuppgifterna. Ni har täta avstämningar med enhetschefen samt teammöte varannan vecka. Dina kollegor har alla olika bakgrund och erfarenhet, men den gemensamma nämnaren hos oss är arbetsglädje och samarbete. Vi är positiva till förbättringar och vågar prova nytt och tänka annorlunda. Hos oss finns stora möjligheter till personlig och yrkesmässig utveckling.

Kvalifikationer

Då vi är måna om att hitta rätt person, kommer vi lägga stor vikt vid personlig lämplighet.
Vi letar efter dig som kan bidra med energi och glädje till vår enhet! Du har ett stort intresse för utveckling, lärande och självklart administration. Vi vill även att du precis som vi, värdesätter ett arbete som präglas av det egna ansvaret, delaktighet och ett gott samarbete mellan kollegor och chef. Ditt engagemang och din positiva inställning bidrar till ett gott arbetsklimat, där vi alla hjälps åt och samarbetar för att nå bästa vårdkvalitet för våra patienter. Vi värdesätter att du tycker om att ha med människor att göra och har förmågan att ge ett lyhört och professionellt bemötande. Du är flexibel och lösningsorienterad och du har en hög känsla för service!

I vår vardag uppstår ofta förändringar och det är viktigt att kunna förhålla sig till dessa och kunna prioritera mellan olika arbetsuppgifter när tempot varierar. Du behöver även kunna anpassa arbetssättet när förutsättningarna så kräver. Vi är en värderingsstyrd organisation och för oss är det en självklarhet att du, liksom vi, bidrar till vår värdegrund.

Gällande de formella kraven söker vi dig som har godkänd utbildning i Hälso- och sjukvårdsadministration KY 80 p/ 400p (YH) eller motsvarande läkarsekreterarutbildning med god datorvana. Vidare är goda kunskaper i det svenska språket, i såväl tal som skrift, en förutsättning för tjänsten. Tidigare erfarenhet av att ha arbetat i Melior, Obestetrix eller SyngoDynamics ses som meriterande.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval, välkommen in med din ansökan redan idag! Vi ser fram emot att lära känna dig!

Övrigt

Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.
Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt i allt vi gör.

Skånes universitetssjukhus (SUS) finns i Lund och Malmö och är landets tredje största sjukhus. SUS är ett kunskapsnav för hälso- och sjukvård i livets alla skeden på regional, nationell och internationell nivå. Våra 12 000 medarbetare är med och driver utvecklingen inom universitetssjukhusets tre uppdragsområden: vård, forskning och utbildning. Hos oss får du arbeta i en värderingsstyrd organisation som utvecklar hälso-och sjukvården tillsammans med patienter och deras närstående.
Välkommen till Skånes universitetssjukhus!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Sök jobbet