Sista ansökningsdatum 2019-11-24 Sök jobbet

Fastighetstekniker inom ventilation till skåneteknik i Malmö

Gör skillnad. Varje dag.

Skåneteknik är en del av Regionservice, vars målsättning är att vara den bästa partnern för vården i Skåne. Skåneteknik har till uppgift att skapa en driftsäker hälso- och sjukvård samt ansvarar för drift och service på Region Skånes universitetssjukhus. Vi är 35 medarbetare, baserade på universitetssjukhuset i Malmö, med huvudansvar för att skapa en driftsäkerhet i världsklass och utgöra en trygg partner till vården.

Driftområdet innehåller en mångfald av tekniska installationer såsom ventilation, värme, kyla, styr och regler, medicinska gaser samt elförsörjning och distribution. I ansvaret ingår även viss verksamhetsteknisk utrustning. Det är komplexa system där vi ansvarar för förebyggande underhållsarbete samt medverkar vid större renoveringar och nya installationsprojekt. Arbetet bedrivs i sjukhusmiljö, med patientsäkerhet i fokus, i nära samarbete med Region Skånes verksamheter och dess personal, projektledare, konsulter samt entreprenörer.

Som tekniker hos oss på Skåneteknik arbetar du i en organisation med helhetsansvar för Region Skånes fastighetsbestånd. Vi erbjuder dig ett varierande arbete med frihet under ansvar samt goda möjligheter till personlig utveckling.

Arbetsuppgifter

Vi söker nu en ansvarsfull och driftig fastighetstekniker inom ventilation till universitetssjukhuset i Malmö.

Du får arbeta med varierande arbetsuppgifter och får möjlighet att berika din erfarenhet med arbete i komplexa lokaler. Som fastighetstekniker hos oss kommer du att svara för ventilationsarbete tillsammans med dina kollegor inom området. Arbetet bedrivs främst inom sjukhusverksamhet och vardagen innehåller allt från filterbyten, lagerbyten, service och reparation till felsökning av stora fläktar, mindre injusteringar och arbete med operations- och renrumsventilation. Därtill ingår en del administrativa arbetsuppgifter i tjänsten, till exempel hantering av arbetsorder i vårt verksamhetssystem.

På Skåneteknik arbetar vi alla som ett team och då driftsäkerhet är vår primära uppgift blir det naturligt att vid behov medverka inom enhetens samtliga ansvarsområden och uppgifter samt att aktivt delta och bidra i förbättringsarbete. Vi förväntar oss inte att du kan allt innan du börjar hos oss men du behöver ha ett genuint intresse av teknik samt en vilja att lära och utveckla dig själv.

Nya sjukhusområdet i Malmö är under byggnation vilket innebär att vi står inför en modernisering inom sjukvårdsteknik och du får möjlighet att arbeta varierat och brett ur den tekniska aspekten. Vi erbjuder dig ett självständigt och engagerande arbete med ett stort internt och externt kontaktnät. Beroende på verksamhetens behov kan beredskapstjänstgöring komma att bli aktuellt, men först efter att du kommit in i arbetet ordentligt.

Kvalifikationer

Vi söker dig som lägst har avslutad gymnasial utbildning och är utbildad ventilationstekniker. Alternativt har du annan utbildning och/eller arbetslivserfarenhet som arbetsgivaren bedömer relevant för tjänsten. Du har flerårig erfarenhet av ventilationsarbete med felsökning och underhåll och det är meriterande om du har erfarenhet av luftmätning och injustering. För att vara aktuell för tjänsten behärskar du svenska och engelska i tal och skrift samt har god datorvana. Då resor förekommer i tjänsten är giltigt B-körkort ett krav.

Som person är du lugn, trygg och har förmåga att ta självständiga initiativ och beslut i linje med verksamhetens bästa. Du kan arbeta självständigt utifrån ett helhetsperspektiv och planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt. För att du skall trivas hos oss är det av vikt att du har en medvetenhet kring att arbetet till stor del bedrivs där sjukvårdsverksamhet pågår varför riskmedvetenhet, noggrannhet och kundfokus är viktiga egenskaper. Du har ett naturligt servicetänk med kunden i fokus och bidrar till ett gott och professionellt samarbete med både kollegor och kunder. Att lösa och hantera komplexa frågor hör till din vardag varför det är av vikt att du är analytisk och ser utmaningar som nya möjligheter. Vi ser att rätt person är prestigelös och tar sig an alla typer av arbetsuppgifter med energi och engagemang.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Övrigt

Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.
Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt som grund för allt vi gör.
Regionservice viktigaste uppdrag är att ge den skånska hälso- och sjukvården de bästa förutsättningarna för att våra patienter ska få en god och säker omvårdnad. Tillsammans skapar vi attraktiva och professionella servicelösningar med målet att tillfredsställa våra kunder och uppdragsgivare. Vi är 1 900 engagerade, kompetenta och stolta kollegor vars verksamheter tillsammans omsätter cirka två miljarder kronor årligen.

Att arbeta med servicelösningar för sjukvården i Region Skåne är ett stort och utmanande uppdrag. Regionservice verkar i en komplex miljö, där vikten av rätt flöden, fungerande logistik och optimal serviceleverans påverkar hur väl vården lyckas med sitt uppdrag att ge patienterna god och säker vård.

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Sök jobbet