Ansökningsdatum för denna tjänst har gått ut

Medicinsk sekreterare till verksamhetsområde ortopedi i Hässleholm

Gör skillnad. Varje dag.

Verksamhetsområde (VO) ortopedi bedriver verksamhet på tre orter; Hässleholm, Kristianstad och Ystad, där de medicinska sekreterarna samordnas under en chef. I Hässleholm bedrivs framförallt planerad verksamhet medan Kristianstad och Ystad främst tar hand om de akuta patienterna. Inom VO ortopedi är vi omkring 300 anställda varav cirka 25 arbetar som medicinska sekreterare.

Arbetsuppgifter

Nu välkomnar vi en ny kollega till vårt team i VO ortopedi i Hässleholm!

- Vill du ha roligt på jobbet ska du absolut söka dig hit! Vi är ett trevligt och bra gäng som hjälps åt och stöttar varandra, det är det som gör det så bra att jobba här, berättar Lena Ritzby, medicinsk sekreterare.

Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete med arbetsuppgifter som journaldokumentation, tidbokning, telefon och registreringar. Därtill kan även andra administrativa arbetsuppgifter och egna ansvarsområden förekomma. Vi söker dig som vill bli en del av vårt team.

Kvalifikationer

Vi välkomnar dig som har godkänd utbildning i hälso- och sjukvårdsadministration 80 p (KY) eller 400p (YH), alternativt motsvarande läkarsekreterarutbildning eller annan administratörsutbildning. Vi ser gärna att du har arbetslivserfarenhet som medicinsk sekreterare. Därutöver har du goda kunskaper i medicinsk terminologi samt behärskar det svenska och engelska språket obehindrat i både tal och skrift.

För oss är det viktigt att du som söker är engagerad och trygg i din yrkesroll. Vi lägger stor vikt vid samarbetsförmåga och viljan att driva verksamheten framåt i en positiv anda. För att lyckas i din nya roll hos oss bör du ha god förmåga att arbeta både självständigt och tillsammans med andra. Vi månar om dig som medarbetare och lägger därför stor vikt vid personlig lämplighet.

Som person är du strukturerad, har lätt för att planera ditt arbete i förväg samt vet hur du ska organisera och prioritera aktiviteter på ett effektivt sätt. Det är av stor vikt att du klarar av att hantera flera arbetsuppgifter parallellt. Vidare är du kreativ när det gäller att förstå och komma med idéer och lösningar när det kommer till utvecklingen av det analoga och till det digitala.

I denna rekrytering arbetar vi med ett löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan redan idag! Vi ser fram emot att lära känna just dig!

Övrigt

Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.
Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt som grund för allt vi gör.

Förvaltning Skånes sjukhus nordost är en av Region Skånes fem hälso- och sjukvårdsförvaltningar och omfattar Centralsjukhuset Kristianstad (CSK) och Hässleholms sjukhus. Våra 2 600 medarbetare driver och utvecklar hälso-och sjukvården i livets alla skeden tillsammans med våra patienter och deras närstående. CSK är ett akutsjukhus med verksamhet dygnet runt och vi erbjuder specialiserad vård inom många olika specialiteter. På Hässleholms sjukhus bedriver vi ortopedi, närsjukvård med rehabilitering. Välkommen!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.
Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.