Ansökningsdatum för denna tjänst har gått ut

Enhetssekreterare till Hjälpmedel Lund

Gör skillnad. Varje dag.

Arbetsuppgifter

Som enhetssekreterare arbetar du på en hjälpmedelsmottagning, med nuvarande placering i Lund. Du är ett administrativt stöd till chefer och medarbetare. I dina arbetsuppgifter ingår att bemanna reception, svara i mottagningens receptionstelefon, ta emot besökare och hantera besöksbokningar. Därutöver ansvarar du för post- och fakturahantering samt enklare hantering av våra hjälpmedel.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har avslutad gymnasial utbildning. Det är meriterande om du tidigare har arbetat inom administration och/eller servicebranschen samt har erfarenhet av att arbeta i team. Likaså är det meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med personer med funktionsnedsättning. Vi förutsätter att du har god datorvana och erfarenhet av att använda Microsoft Office 2013 eller senare. Erfarenhet av olika journalsystem och Raindance ses som en merit för tjänsten. Du har mycket goda kunskaper i svenska språket i såväl tal som skrift. Då det förekommer resor i tjänsten krävs det giltigt B-körkort.

Som person är du noggrann, ansvarstagande, flexibel och angelägen om att ge god service. Du har god förmåga att organisera, prioritera och ta egna initiativ. För tjänsten är det viktigt att du kan arbeta självständigt, men även att du kan samarbeta eftersom du kommer att arbeta som en del av ett team. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Utdrag ur misstanke-/belastningsregistret kommer att begäras innan en eventuell anställning.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval, så välkommen med din ansökan redan idag!

Övrigt

Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.
Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt som grund för allt vi gör.
Regionservice viktigaste uppdrag är att ge den skånska hälso- och sjukvården de bästa förutsättningarna för att våra patienter ska få en god och säker omvårdnad. Tillsammans skapar vi attraktiva och professionella servicelösningar med målet att tillfredsställa våra kunder och uppdragsgivare. Vi är 1 900 engagerade, kompetenta och stolta kollegor vars verksamheter tillsammans omsätter cirka två miljarder kronor årligen.

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.