Ansökningsdatum för denna tjänst har gått ut

Sjuksköterskor till psykiatrisk intensivvårdsavdelning i Malmö

Gör skillnad. Varje dag.

Psykiatrisk intensivvårdsavdelning (PIVA) är en högspecialiserad enhet som bemöter patienter inom psykiatrisk tvångsvård. Hos oss får du möjligheten att ge psykiatrisk omvårdnad inom psykiatrins breda spektrum. Du får möta allt från affektiva syndrom, psykoser, personlighetsstörningar, neuropsykiatrisk problematik, missbruk och beroende, ångestproblematik, ätstörningar till dissociativa tillstånd. Vi får in patienter med stort vårdbehov.

Vi strävar efter att alla ska känna sig välkomna till vår avdelning och bemöter alltid våra patienter med respekt. Trots vårdformen tvångsvård vill vi att patienter och anhöriga ska vara delaktiga i vården. Vi erbjuder våra patienter en trygg och säker vårdmiljö med hög personaltäthet. Hos oss arbetar sjuksköterskorna aldrig ensamma. Vi är alltid en grupp på minst fem medarbetare bestående av sjuksköterskor och skötare som arbetar för att göra det bästa möjliga för våra patienter. Våra medarbetare är engagerade, lyhörda, kompetenta och initiativtagande.

PIVA har valt att satsa på att arbeta utefter evidensbaserad psykiatri. Våra arbetsplatsträffar har därför ständiga inslag av kompetensutveckling och vi håller oss uppdaterade inom såväl forskning som nya riktlinjer. Vi diskuterar även kliniska bevis och kliniska erfarenheter.

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska hos oss tilldelas du vanligtvis en uppgift att ta hand om dagligen såsom medicindelning eller arbetsledning. Arbetsuppgifterna fördelas på daglig basis och när du fullgjort din dagliga uppgift lägger du resterande tid på dina patienter.

Hos oss är du aldrig ensam! Vi är sammanlagt 14 sjuksköterskor som arbetar i olika team och vår enhet kännetecknas av ett mycket gott samarbete. Våra medarbetare har stor erfarenhet och en god förmåga att välkomna och slussa in nya kollegor i arbetsgruppen. Vidare erbjuder vi dig en arbetsplats med en positiv och bra stämning.

Hör av dig till oss så berättar vi gärna mer!

Kvalifikationer

Du som söker är legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Språkkunskaper i svenska lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. Det kan också innebära godkänt betyg i svenska 3 alternativt godkänt betyg i svenska som andraspråk 3, eller godkänt resultat på kurs i svenska för utomnordiska studenter motsvarande 60 hp.
Vi ser det som fördelaktigt om du har kunskaper i vårt journalsystem Melior. Det är också meriterande om du har erfarenhet av arbete inom det psykiatriska området.

I den här rekryteringen lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi söker dig som brinner för ditt arbete som sjuksköterska och som har ett stort intresse för psykiatrisk omvårdnad. För dig är samarbete en förutsättning för ett gott arbete och du bidrar till att arbetsgruppen fortsätter att vara entusiasmerande och positiv. Som person är du drivande, engagerad och ser positivt på förbättrings- och utvecklingsarbete.

Kontroll av misstanke- och belastningsregistret sker innan eventuell anställning.

Vi tillämpar löpande urval i den här rekryteringen, varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Övrigt

Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.
Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt som grund för allt vi gör.

Förvaltning Psykiatri och habilitering består av den offentligt drivna psykiatrin och av habiliteringen i Skåne. I uppdraget ingår bland annat, vård, habilitering, rehabilitering, hälsoarbete och forskning. Förvaltningen har cirka 4000 medarbetare och verksamhet i hela Skåne. Inom psykiatrin finns fem akutmottagningar, barn- och ungdomspsykiatri, rättspsykiatri och vuxenpsykiatri. Inom habiliteringen finns barn- och ungdomshabilitering, vuxenhabilitering och syn-, hörsel- och dövverksamhet.

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.
Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.