Sista ansökningsdatum 2019-11-15 Sök jobbet

Medicinska sekreterare till Vårdcentralen Närlunda i Helsingborg

Gör skillnad. Varje dag.

Närlunda är en vårdcentral med cirka 5 600 listade patienter. Samtliga läkare i vår verksamhet är specialister i allmänmedicin och stödjs av sjuksköterskor, undersköterskor och sekreterare. I vår verksamhet har vi även utbildningsläkare. Vi bedriver diabetesmottagning, astma/KOL-mottagning, blodtrycksmottagning, distriktssköterskemottagning och äldremottagning. Vi har även barnavårdscentral (BVC) och familjecentral.

Vi är en förhållandevis liten vårdcentral men kan erbjuda ett stort utbud av mottagningar vilket leder till en god service för kommunens invånare. Totalt är vi 20 anställda på enheten.

Arbetsuppgifter

Vi erbjuder dig ett varierande arbete som innefattar sedvanligt förekommande arbetsuppgifter för en medicinsk sekreterare vid en vårdcentral. Ditt största fokus ligger på journalskrivning, men du hanterar även remisser och tar emot patienter i receptionen. En stor del av ditt arbete utförs i systemen PMO, MedSpeech och PASiS.

Din roll inkluderar också flera olika administrativa ansvarsområden vilket ger dig ett varierande och utvecklande arbete.

Kvalifikationer

Vi välkomnar dig som har avslutad utbildning inom Hälso- och sjukvårdsadministration, 80 poäng KY eller 400 poäng YH, alternativt motsvarande medicinsk sekreterarutbildning. Vidare har du goda kunskaper i medicinsk terminologi och i svenska språket i såväl tal som skrift. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att arbeta på vårdcentral. Har du därtill några års arbetslivserfarenhet och kunskap i program såsom PASiS, MedSpeech och PMO är det meriterande.

För att lyckas i rollen bör du vara positiv, ansvarstagande, noggrann och trivas med att arbeta i team. Som person är du trygg i din yrkesroll och därtill har du ett flexibelt och serviceinriktat förhållningssätt samt har förmåga att behålla lugnet även i situationer med högt tempo. Du har lätt för att planera ditt arbete samt organisera och prioritera aktiviteter på ett effektivt sätt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

I denna rekrytering tillämpas löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Övrigt

Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.

Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt som grund för allt vi gör.

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus
kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Sök jobbet