Ansökningsdatum för denna tjänst har gått ut

Sjuksköterskor till barn- och ungdomspsykiatrin i Trelleborg

Gör skillnad. Varje dag.

Barn- och ungdomspsykiatrimottagningen i Trelleborg är en av enheterna som tillhör verksamhetsområde (VO) barn- och ungdomspsykiatri i Malmö. Här bedrivs utredning och behandling i åldersgruppen 0-18 år och vi har även en särskild verksamhet för spädbarn och barn upp till fyra år. I många av våra ärenden sker det en samverkan med andra vårdgrannar utifrån ett patientperspektiv, vilket har gett ett bra resultat. Arbetsgruppen är tvärprofessionell med kompetens från olika behandlingsinriktningar. Arbetsgruppen är välfungerande med en mycket bra stämning i det dagliga arbetet.

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska hos oss innebär dina huvudsakliga arbetsuppgifter att du i ett nära samarbete med mottagningens läkare, genomföra medicinuppföljningar av neuropsykiatriska tillstånd. Du kommer även att arbeta med klinikövergripande arbetsuppgifter samt att du kommer erbjudas utbildning för att kunna leda föräldrautbildningar och andra grupper med olika inriktningar. Vi erbjuder ett varierande arbete med goda förutsättningar att utvecklas i din nya yrkesroll.

Region Skåne satsar på ökad kompetensutveckling för sjuksköterskor. Nya sjuksköterskor erbjuds ett introduktionsprogram som innehåller föreläsningar, klinisk färdighetsträning och tillgång till en mentor. För sjuksköterskor som vill specialistutbilda sig erbjuds förutom utbildningsförmåner inom prioriterade områden ett antal sökbara utbildningsanställningar då utbildning varvas med kliniskt arbete under två år.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Språkkunskaper i svenska lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala krävs. Det kan också innebära godkänt betyg i svenska 3 alternativt godkänt betyg i svenska som andraspråk 3, eller godkänt resultat på kurs i svenska för utomnordiska studenter motsvarande 60 hp. för tjänsten är det meriterande om du som söker har specialistutbildning inom psykiatri eller barn- och ungdomsmedicin. Följaktligen ses det även som meriterande om du har psykiatrisk yrkeserfarenhet samt goda datorkunskaper och erfarenhet av att arbeta i vårdadministrativa system såsom Melior och WebbPasis.

Som person är du flexibel och trivs med varierande arbetsuppgifter. För att lyckas i arbetet hos oss krävs det att vi är engagerad, ansvarstagande samt att du trivs med att samarbeta med olika yrkeskategorier. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga.

Utdrag ur misstanke- och belastningsregister kommer att göras innan eventuell anställning.

I denna rekrytering tillämpar vi ett löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan redan idag, vi ser fram emot att lära känna dig!

Övrigt

Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne. Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt som grund för allt vi gör.

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.