Sista ansökningsdatum 2019-11-30 Sök jobbet

Fysioterapeut/sjukgymnast till Vårdcentralen Åstorp

Gör skillnad. Varje dag.

Vill du ha kul på jobbet och känna att du gör skillnad? Då har vi jobbet för dig!

Åstorp är en vackert belägen ort omgiven av natur med närhet till både Söderåsen, kusten och stadsliv. Goda buss- och tågförbindelser gör det enkelt för dig som pendlar, ungefär hälften av personalen pendlar från Helsingborg/Ängelholm som bara är två mil bort.

På vårdcentralen är vi cirka 38 medarbetare med goda och breda kompetenser. Vi erbjuder läkarmottagning med specialister i allmänmedicin och psykiatri, distriktssköterskemottagning, specialistmottagningar, dietist, psykolog och barnavårdscentral (BVC). Vi har också ett rehabteam bestående av fysioterapeuter och arbetsterapeut.

Vi erbjuder god tillgänglighet med hög kvalitet och professionellt bemötande. Vårt mål är att bidra till en god hälsa och livskvalitet för våra patienter. Detta uppnår vi genom att försäkra att de kommer i kontakt med rätt person och får rätt vård. Vi har ett bra samarbete professioner emellan och ett strukturerat rehabiliteringsarbete. På sjukgymnastiken har vi en väl utvecklad mottagning med artrosskola, balansgrupp, grupp i basal kroppskännedom och bassängträning.

Arbetsuppgifter

Nu välkomnar vi en fysioterapeut till oss på Vårdcentralen Åstorp!

Arbetet som fysioterapeut är självständigt. Du kommer dagligen att möta patienter i olika åldrar, som har olika diagnoser. Din främsta arbetsuppgift kommer att vara att göra en första bedömning av patientens besvär från rörelse-stödjeapparaten. Hos oss sker behandlingarna både individuellt och i grupp. Vi ser gärna att du som söker har ett intresse av att ingå i vår rehabiliteringsgrupp. Men det kommer även att finnas möjlighet till andra uppdrag som till exempel att ha en samordnande funktion inom rehabiliteringsgrupp.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Språkkunskap i svenska lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. Det kan också innebära godkänt betyg i svenska 3 alternativt godkänt betyg i svenska som andraspråk 3, eller godkänt resultat på kurs i svenska för utomnordiska studenter motsvarande 60 hp. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av arbete inom primärvården. Har du vidareutbildning i någon manuell undersökningsteknik, såsom OMT, OMI och MDT, ses det som meriterande för tjänsten. Det är även meriterande om du har erfarenhet av arbete i systemet PMO.

Som person är du flexibel, positiv och ansvarstagande. Du känner dig trygg i att arbeta självständigt men har även en god samarbetsförmåga och förmåga att bidra till ett positivt arbetsklimat. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet för tjänsten.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan redan idag, vi ser fram emot att läsa den!

Övrigt

Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.
Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt som grund för allt vi gör.

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Sök jobbet