Sista ansökningsdatum 2019-11-25 Sök jobbet

Distriktssjuksköterska/sjuksköterska till Vårdcentralen Norra Fäladen

Gör skillnad. Varje dag.

Norra Fäladens vårdcentral befinner sig i stark utveckling, där vi genom ett välstrukturerat arbetssätt förbättrar verksamheten för att på bästa sätt möta våra patienters behov. Vi har i dagsläget cirka 10 600 listade patienter varav en stor andel utgörs av studenter vid Lunds universitet. Vårdcentralen verkar inom ramen för hälsovalet och är ackrediterad för barnavårdscentral (BVC) samt psykoterapi. Vi har astma/KOL- samt diabetesmottagning och även fysioterapeut- och arbetsterapimottagning.

-Vi har en mycket fin gemenskap genom att vi arbetar tvärprofessionellt inom olika yrkesgrupper mot samma mål och där vårt tankesätt kring utveckling och innovation står i fokus. Ingen dag är den andra lik då vi arbetar med varierande arbetsuppgifter och får träffa och hjälpa människor från olika åldersgrupper och kulturer vilket är stimulerande. På vår vårdcentral är vi väldigt måna om varandra och finns alltid till hands med öppna dörrar där vi hjälper varandra efter förmåga och kompetens, säger sjuksköterskan Annika Nilsson

På vårdcentralen finns specialister i allmänmedicin, distriktssköterskor, diabetessköterska, astma/KOL-sköterska, fysioterapeuter, arbetsterapeut, psykolog, medicinska sekreterare och undersköterskor. Tillsammans är vi 39 medarbetare som nu välkomnar en ny kollega!

Arbetsuppgifter

Vi utökar vår mottagning med en distriktssköterska alternativt legitimerad sjuksköterska, hoppas du vill komma och arbeta med vårt trevliga gäng.

Hos oss får du ett utvecklande arbete med trevliga kollegor. Du arbetar självständigt med mottagningsarbete men även telefonrådgivning, triagering och tidsbokning tillsammans med dina kollegor. Som distriktssköterska/sjuksköterska samarbetar du med alla yrkeskategorier. Det finns även möjlighet till eget ansvarsområde inom det utbud som vi bedriver.

Kvalifikationer

Vi välkomnar dig som är utbildad distriktssköterska alternativt legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Språkkunskap i svenska lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. Det kan också innebära godkänt betyg i Svenska 3 alternativt godkänt betyg i Svenska som andraspråk 3, eller godkänt resultat på kurs i svenska för utomnordiska studenter motsvarande 60 hp. Tidigare erfarenhet av arbete inom svensk primärvård och i journalsystemet PMO ser vi som meriterande.

För att trivas hos oss bör du ha en positiv inställning som kännetecknas av att du är engagerad och ser möjligheter. Du är trygg i din roll, har god samarbetsförmåga och trivs med att arbeta i team såväl som självständigt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

I den här rekryteringsprocessen tillämpar vi löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Övrigt

Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.
Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt som grund för allt vi gör.

Förvaltning Primärvården erbjuder hälso- och sjukvård till alla som bor i eller besöker Skåne. Vi ansvarar för de offentligt drivna vårdcentralerna, barnmorskemottagningarna, barnavårdscentralerna samt kvälls- och helgmottagningarna i hela Skåne. I primärvården finns även ungdomsmottagningar, dietistverksamhet, palliativ vård och avancerad sjukvård i hemmet (ASIH), familjecentraler, barnhälsovårdspsykologer, Palliativt utvecklingscentrum, Kompetenscentrum för primärvård och Centrum för primärvårdsforskning (CPF). Vi är cirka 4 100 medarbetare i förvaltningen. Välkommen!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus
kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Sök jobbet