Sista ansökningsdatum 2019-11-19 Sök jobbet

Psykologer till Bup, Första Linjemottagning i Lund

Gör skillnad. Varje dag.

Tycker du om att arbeta i tvärprofessionellt team, då kommer du att trivas hos oss!

Första linjen är en verksamhet inom barn-och ungdomspsykiatrin. Vårt verksamhetsområde sträcker sig över hela Skåne och även En väg in ingår i vårt område. På Första Linjen erbjuder vi hjälp i ett tidigt skede vid lindrigare till medelsvår psykisk ohälsa hos barn och unga från 6 år till och med 17 år. Vi har också ett förebyggande uppdrag.

Vi är 14 medarbetare på mottagningen och i teamet ingår medicinsk sekreterare, psykologer och socionomer. Vi har även en överläkare som arbetar inom hela verksamhetsområdet. Vi har god stämning och vi är måna om att samarbeta och värna varandras kompetens. Som psykolog hos oss är du en viktig del inom teamet och du arbetar såväl nära kolleger som självständigt. Det finns ett fint samarbete upparbetat med vårdgrannar och samverkanspartners i våra kommuner. Vår mottagning finns centralt placerad i Lund.

Arbetsuppgifter

Vi söker nu två psykologkollegor till vår verksamhet som vill vara med och göra skillnad tillsammans med oss!

Här finns chansen för dig som vill arbeta i ett team som håller ett professionellt fokus på patienten med ett etiskt och empatiskt förhållningssätt som en självklarhet. Vi kan erbjuda dig en ny utmaning och utveckling i din profession tillsammans med ett engagerat och kompetent team. Att göra skillnad för våra patienter och familjer är vår gemensamma drivkraft. Vi tar ett gemensamt ansvar för att hålla en god arbetsmiljö och vi bidrar genom att hålla ett respektfullt klimat i vårt team.

Vi arbetar utifrån ett grundläggande familjeperspektiv, där varje medarbetare självständigt och i team arbetar med bedömning och kortare behandling av de barn, unga och vårdnadshavare som söker sig till oss. Sökorsak kan vara oro, ångest, krishantering, nedstämdhet eller beteendeproblematik. Ditt arbete innefattar såväl individuellt behandlingsarbete som gruppbehandling. Gruppbehandlingarna har främst inriktningen psykoedukation och kognitiva strategier. Vi erbjuder handledning inom ramen för behandlingsarbetet. Samverkan med vårdgrannar och samarbetspartners är en viktig del i vårt arbete inom Första linjen.

Kvalifikationer

Du som söker är legitimerad psykolog med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Språkkunskap i svenska lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. Det kan också innebära godkänt betyg i svenska 3 alternativt godkänt betyg i svenska som andraspråk 3, eller godkänt resultat på kurs i svenska för utomnordiska studenter motsvarande 60 hp.
Vi ser gärna att du erfarenhet från psykologiskt behandlingsarbete med barn och familjer. Det är en fördel om du arbetat inom barnpsykiatri och om du har psykoterapeutisk kompetens; steg 1 eller 2. Du behöver också ha baskunskap i IT, om du har kunskap av journalsystem Melior och administrativt av Pasis/Våps ser vi det som fördelaktigt för tjänsten.

Du är som person positiv och har ett stort intresse för utveckling och lärande! Du ser värdet av ett gott samarbete och du trivs med att dela med dig och ta emot kunskaper och erfarenheter. Ditt engagemang och din inställning bidrar till ett bra arbetsklimat, där vi alla hjälps åt och samarbetar för att nå bästa behandlingskvalitet för våra patienter. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Utdrag ur misstanke- och belastningsregister kommer att ske innan eventuell anställning.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval. Välkommen in med din ansökan, vi ser fram emot att träffa våra nya kollegor!

Övrigt

Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.
Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt som grund för allt vi gör.

Förvaltning Psykiatri och habilitering är en av Region Skånes fem hälso- och sjukvårdsförvaltningar. Verksamheten omfattar den offentligt drivna psykiatrin samt habiliteringen i hela Skåne med cirka 4 000 medarbetare. I uppdraget ingår bland annat vård, habilitering, rehabilitering, hälsoarbete och forskning. Inom psykiatrin finns fem akutmottagningar, barn- och ungdomspsykiatri, rättspsykiatri och vuxenpsykiatri. Inom habiliteringen finns barn- och ungdomshabilitering, vuxenhabilitering och syn-, hörsel- och dövverksamhet. Välkommen!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.
Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Sök jobbet