Ansökningsdatum för denna tjänst har gått ut

Sjukhusfysiker till enhet nuklearmedicinsk fysik i Lund

Gör skillnad. Varje dag.

Tjänsten har placering vid enhet nuklearmedicinsk fysik på Skånes universitetssjukhus (Sus) i Lund. Du kommer att ingå i ett arbetslag som består av flera nuklearmedicinska sjukhusfysiker på Sus, i Helsingborg och i Kristianstad.

Arbetsuppgifter

Vi söker nu en sjukhusfysiker till vår verksamhet i Lund.

I dina arbetsuppgifter ingår att delta i den dagliga verksamheten med patientnära arbete så som optimering av behandlingar/undersökningar, beredning av radiofarmaka, kvalitetsarbete, driftsättning av ny utrustning, patient- och personalstrålskydd och undervisning.

Vi söker dig som vill arbeta både praktiskt och administrativt. Det förutsätts att du har vilja att arbeta förebyggande i den löpande verksamheten och ge råd genom uppsökande verksamhet och regelbunden kommunikation och personalutbildning.

Tjänsten kommer ha huvudplacering i Lund.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjukhusfysiker med behörighet att verka inom svensk sjukvård eller har motsvarande kompetens. Du har språkkunskaper i svenska lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala.

Vi ser gärna att du har klinisk erfarenhet inom nuklearmedicinsk fysik. Kunskaper inom Good Manufacturing Practice (GMP) är meriterande.

Du ska tycka om att ta eget ansvar, drivande, vara serviceinriktad, kreativ och gärna komma med egna idéer samt att arbeta med utveckling av verksamheten med tydligt patientfokus. Vi värdesätter god samarbetsförmåga och social kompetens, flexibilitet, öppen kommunikation och ett förtroendeskapande arbetssätt. Därtill har du vana av att arbeta självständigt och i grupp, samt att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska samt engelska.

I den sammantagna bedömningen kommer vi att väga in sådan personlig förmåga som är av värde för att fullgöra anställningen väl.

I denna rekrytering tillämpas löpande urval. Välkommen med din ansökan redan idag!

Övrigt

Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne. Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt i allt vi gör.

Skånes universitetssjukhus (SUS) finns i Lund och Malmö och är landets tredje största sjukhus. SUS är ett kunskapsnav för hälso- och sjukvård i livets alla skeden på regional, nationell och internationell nivå. Våra 12 000 medarbetare är med och driver utvecklingen inom universitetssjukhusets tre uppdragsområden: vård, forskning och utbildning. Hos oss får du arbeta i en värderingsstyrd organisation som utvecklar hälso-och sjukvården tillsammans med patienter och deras närstående.
Välkommen till Skånes universitetssjukhus!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.