Sista ansökningsdatum 2019-11-27 Sök jobbet

Sjuksköterskor till vårdenhet kirurgi i Malmö

Gör skillnad. Varje dag.

Verksamhetsområde kirurgi och gastroenterologi vid Skånes universitetssjukhus innefattar kirurgisk och gastroenterologisk verksamhet i Malmö och Lund samt kirurgisk verksamhet i Landskrona. Vi bedriver specialiserad och högspecialiserad vård.

Vår vision är att patienter med komplexa sjukdomsbilder ska vårdas av personal med hög kompetens där patientens mål står i fokus.

Arbetsuppgifter

Nu söker vi dig som har yrkeserfarenhet som sjuksköterska och som är intresserad och vill jobba och utveckla teamet kring patienten med kirurgiska åkommor.

De patienter du kommer att arbeta med kan ha drabbats av trauma av olika slag eller genomgått olika akuta kirurgiska ingrepp som kräver mer avancerad omvårdnad. I den här rollen kommer du att arbeta i ett nära team som består av sjuksköterska/specialistsjuksköterska inom kirurgi, erfaren undersköterska, fysioterapeut, arbetsterapeut, dietist, kurator, läkare och en farmaceut som är tillgänglig i läkemedelshantering.

Forskning har bevisat att personcentrerad vård, ökad kompetens, helheten i teamet och en bra arbetsmiljö ökar förutsättningarna för patientens tillfriskande och personalens trivsel. Därför väljer vi att arbeta på detta sätt. Vi vill på vår nya avdelning ha ett ännu större fokus och nytt tänkande där patienten är i fokus och där den evidensbaserade omvårdnaden uppmärksammas varje dag.

Annonsen avser tre tjänster för dag-/kvällstjänstgöring samt en nattjänst.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård. För tjänsten krävs minst ett års arbetslivserfarenhet som sjuksköterska. Språkkunskap i svenska lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. Det kan också innebära godkänt betyg i Svenska 3 alternativt godkänt betyg i Svenska som andraspråk 3, eller godkänt resultat på kurs i svenska för utomnordiska studenter motsvarande 60 hp.

Har du tidigare erfarenhet av arbete inom kirurgisk verksamhet som gör dig trygg i din yrkesroll ser vi positivt på det.

Vi vill att du är positiv, engagerad och ständigt vill utvecklas i din profession. Därtill sätter du alltid patienten i fokus och kan snabbt ställa om efter ändrade omständigheter. Du tycker om att arbeta såväl självständigt som tillsammans med andra. Du delar gärna med dig av din kunskap och erfarenhet och ser utmaningar som möjligheter.

I den här rekryteringen arbetar vi med löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Övrigt

Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne. Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt i allt vi gör.

Skånes universitetssjukhus (SUS) finns i Lund och Malmö och är landets tredje största sjukhus. SUS är ett kunskapsnav för hälso- och sjukvård i livets alla skeden på regional, nationell och internationell nivå. Våra 12 000 medarbetare är med och driver utvecklingen inom universitetssjukhusets tre uppdragsområden: vård, forskning och utbildning. Hos oss får du arbeta i en värderingsstyrd organisation som utvecklar hälso-och sjukvården tillsammans med patienter och deras närstående.
Välkommen till Skånes universitetssjukhus!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Sök jobbet