Ansökningsdatum för denna tjänst har gått ut

Sjuksköterska till Vårdcentralen Eden i Malmö

Gör skillnad. Varje dag.

Nu tänker vi nytt på Vårdcentralen (VC) Eden! Är du en utvecklingsorienterad sjuksköterska som tillsammans med oss vill bygga upp vår verksamhet? Då kan detta vara jobbet för dig! Vi har nu möjlighet att välkomna nya kollegor som vill vara med oss på vår spännande utvecklingsresa. Två av våra fokusområden framöver är ett utökat teamarbete mellan de olika professionerna och att bygga upp specialistsjuksköterskemottagningar. En del för att lyckas med detta är att vi nu bemannar upp med undersköterskor för provtagning och för att assistera vid undersökningar.

Vårdcentralen (VC) Eden är en hälsovalsenhet i centrala Malmö med cirka 14 000 patienter. I området finns det gott om lunchrestauranger och bra kommunikationer för dig som pendlar. På sjätte våningen har vi samlat administration och personalutrymme, där har vi även en fin takterrass med utsikt över Folkets Park. Vi verkar i ett mångkulturellt område mitt i Malmö med närhet till Södervärns busstation och Triangeln. Hos oss möter du dagligen människor från alla världens hörn i olika åldrar och med olika problemområden.

Förutom familjeläkarmottagningen har vi flera andra mottagningar, till exempel barnavårdscentral, distriktssköterska, diabetes, psykosociala teamet, sjukgymnastmottagning och dietist. Vårdcentralen har HBTQ-kompetens.

Välkommen att bli en del av oss!

Arbetsuppgifter

Hos oss arbetar du som sjuksköterska med telefonrådgivning och triage. Det finns även sjuksköterskemottagning samt möjlighet till specialmottagning utifrån intresse och kompetens. Du har delat ansvar för tidsbokning med läkarna.
Som distriktssköterska kommer du att få arbeta med sedvanliga distriktssköterskeuppgifter och telefonrådgivning. Det finns även möjlighet att efter intresse och kompetens utveckla och driva olika specialmottagningar.

Vi erbjuder dig en möjlighet att vara med och påverka vår utvecklingsinriktade och spännande verksamhet. En del av utvecklingsarbetet innebär en ökad satsning på kompetensutveckling bland vår personal och därför prioriteras deltagande i utbildningar och föreläsningar. Vi avsätter regelbundet tid för intern utbildning och vi uppmanar deltagande i externa utbildningar. Du har goda möjligheter att förkovra dig i det du är intresserad av och vi förväntar oss att du håller dig uppdaterad kring aktuella riktlinjer.

Vi hoppas att du vill vara med och bidra när vi nu bygger nytt. Du blir delaktig i utvecklings- och förbättringsarbeten och du har goda möjligheter att påverka vår arbetsplats. Vi sätter stort värde i vid att upprätthålla en god arbetsmiljö för våra medarbetare bland annat genom regelbundna gemensamma möten och avsatt tid för kompetensutveckling. Vårt fokus är nöjda patienter, nöjda medarbetare och hög vårdkvalitet.

Kvalifikationer

Vi välkomnar dig som är legitimerad sjuksköterska, gärna med vidareutbildning till distriktssköterska, med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Du bör ha minst ett par års erfarenhet som sjuksköterska. Du har språkkunskaper i svenska lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala. Det kan också innebära godkänt betyg i Svenska 3 alternativt godkänt betyg i Svenska som andraspråk 3, eller godkänt resultat på kurs i svenska för utomnordiska studenter motsvarande 60 hp.

Har du tidigare erfarenhet av arbete inom primärvård, mottagningsarbete och/eller telefonrådgivning är det meriterande för tjänsten. Om du är van vid att dokumentera i PMO är detta även en fördel.

För att trivas hos oss är det viktigt att vara flexibel och att du kan prioritera bland dina arbetsuppgifter även vid ett tidvis högt tempo. Därtill har du stor ansvarskänsla och lätt för att samarbeta. Vi ser att du är patientfokuserad, har en positiv inställning och ett mycket gott bemötande. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval, välkommen med din ansökan redan idag!

Övrigt

Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.
Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt som grund för allt vi gör.
På http://www.skane.se/rekryteringsstatus
kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.