Ansökningsdatum för denna tjänst har gått ut

Medicinsk sekreterare till barn- och ungdomshabiliteringen i Helsingborg

Gör skillnad. Varje dag.

Är du flexibel och ansvarstagande med ett engagemang för ditt arbete? Är du handlingskraftig och tar egna initiativ? Välkommen till oss!

Barn- och ungdomshabiliteringen vänder sig till barn och ungdomar i åldern 0-17 år med varaktiga funktionsnedsättningar och deras familjer. Barnen och ungdomarna kan ha rörelsehinder, autism och/eller intellektuell funktionsnedsättning. Verksamheten bygger på tvärfackligt barn- och familjecentrerat arbete, vilket innebär att familjerna har full delaktighet i planering, utvärdering och uppföljning av insatserna.

Vi är en kunskapsorganisation som präglas av respektfullt bemötande, engagemang, samarbete och hög kompetens. Tillsammans skapar vi verktyg för att utveckla styrkor och undanröja hinder samt främja kommunikation med dialog utifrån barnets perspektiv. Det är viktigt för oss att du delar våra värderingar, vilka i praktiken innebär att: vi möter alla utifrån deras situation oavsett kön, etnisk tillhörighet, trosuppfattning eller andra individuella förutsättningar.

Arbetsuppgifter

Välkommen till barn- och ungdomshabiliteringen i Helsingborg! Vi söker nu en medicinsk sekreterare och uppmanar såväl nyutexaminerade som erfarna medicinska sekreterare att söka till oss.

Som sekreterare på vår enhet är du en viktig tillgång för verksamheten. Hos oss gör din goda service skillnad och vi värdesätter dina kunskaper inom administration. Ditt arbete karaktäriseras av variation och ett nära samarbete med alla medarbetare.

Dina arbetsuppgifter som medicinsk sekreterare innebär bland annat utskrifter av diktat, brev och intyg, remisshantering och bokning av läkarbesök. Faktura- och beställningsarbete i Raindance, IT- och telefonibeställningar ingår i arbetet. Kvalitetssäkring i Qlickview kan också förekomma. Som medicinsk sekreterare arbetar du även i receptionen, där du tar emot barnen och deras familjer, besöksregistrerar samt svarar i telefon via Callguide. På barn- och ungdomshabiliteringen arbetar vi i PASiS och journalsystemet PMO.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har utbildning i Hälso- och sjukvårdsadministration 80p (KY)/400p (YH) eller motsvarande utbildning till medicinsk sekreterare. Du har god datorvana och kunskap i medicinsk terminologi. Erfarenhet av systemen PMO, PASiS, Raindance och QlickView är meriterande. Eftersom du arbetar med journaldokumentation och har patientkontakt är det viktigt att du behärskar det svenska språket obehindrat både i tal och skrift.

Som person är du positiv, ansvarstagande, självständig och noggrann. Din servicekänsla är påtaglig och du har förmåga att samarbeta. Som vårt ansikte utåt i receptionen krävs ett mycket gott bemötande mot såväl patienter som anhöriga. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet och flexibilitet.

Utdrag ur misstanke- och belastningsregistret sker innan eventuell anställning.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval, välkommen med din ansökan redan idag!

Övrigt

Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.
Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt som grund för allt vi gör.

Förvaltning Psykiatri och habilitering är en av Region Skånes fem hälso- och sjukvårdsförvaltningar. Verksamheten omfattar den offentligt drivna psykiatrin samt habiliteringen i hela Skåne med cirka 4 000 medarbetare. I uppdraget ingår bland annat vård, habilitering, rehabilitering, hälsoarbete och forskning. Inom psykiatrin finns fem akutmottagningar, barn- och ungdomspsykiatri, rättspsykiatri och vuxenpsykiatri. Inom habiliteringen finns barn- och ungdomshabilitering, vuxenhabilitering och syn-, hörsel- och dövverksamhet. Välkommen!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.
Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.