Ansökningsdatum för denna tjänst har gått ut

Arbetsterapeut till Vårdcentralen Landborgen i Helsingborg

Gör skillnad. Varje dag.

Vårdcentralen (VC) Landborgen är en nybyggd och stor vårdcentral som ligger i hjärtat av Helsingborg med närhet till havet, skogen och centrum. På vårdcentralen har vi högt i tak och har en god stämning bland vår personal. Hos oss lägger vi stor vikt vid att få till en välfungerande arbetsmiljö där det finns variation i det dagliga arbetet.

Vi har ett förtroende hos våra 13900 listade patienter och erbjuder dem ett brett vårdutbud med flera mottagningar såsom diabetes, astma/KOL, äldrevårdsmottagning, distriktssköterskemottagning, livsstilsmottagning och barnavårdscentral. Hos oss finns det åtta stycken specialister i allmänmedicin och flera utbildningsläkare. Vi har även undersköterskor, dietist, kurator, psykolog samt en rehabiliteringsavdelning där det arbetar fysioterapeuter och arbetsterapeuter.

Arbetsuppgifter

Vi söker nu ytterligare en arbetsterapeut till vårdcentralen Landborgen!

De primära uppgifterna kommer bland annat att innefatta behandling samt symtomlindring från patienters händer och underarmar, göra hembesök och prova ut hjälpmedel. I arbetsuppgifterna kommer det likaså att ingå att du ska kunna hålla i samt leda olika gruppverksamheter såsom exempelvis artrosskola och/eller smärtskola. Följaktligen kommer du även att arbeta nära distriktssköterskan på äldrevårdsmottagningen samt att du även kommer att bistår med minnesutredningar och minnestester.

Tjänster är delad vilket innebär att du är placerad på vårdcentralen Landborgen men arbetar en del riktad mot annan vårdcentral i Helsinborg.

Kvalifikationer

Vi söker nu dig som är legitimerad arbetsterapeut och har behörighet att verka inom svensk sjukvård. Språkkunskap i svenska lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. Det kan även innebära godkänt betyg i Svenska 3 alternativt godkänt betyg i Svenska som andraspråk 3, eller godkänt resultat på kurs i svenska för utomnordiska studenter motsvarande 60 högskolepoäng.

Som person är du duktig på att planera, organisera samt prioritera ditt arbete. Du sätter alltid patienten i fokus och är en positiv person som bidrar till ett gott arbetsklimat. Du har även en förmåga att arbeta effektivt och kan snabbt växla i tempo. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet för tjänsten.

I denna rekrytering tillämpar vi ett löpande avtal. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Övrigt

Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.
Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt som grund för allt vi gör.

Förvaltning Primärvården erbjuder hälso- och sjukvård till alla som bor i eller besöker Skåne. Vi ansvarar för de offentligt drivna vårdcentralerna, barnmorskemottagningarna, barnavårdscentralerna samt kvälls- och helgmottagningarna i hela Skåne. I primärvården finns även ungdomsmottagningar, dietistverksamhet, palliativ vård och avancerad sjukvård i hemmet (ASIH), familjecentraler, barnhälsovårdspsykologer, Palliativt utvecklingscentrum, Kompetenscentrum för primärvård och Centrum för primärvårdsforskning (CPF). Vi är cirka 4 100 medarbetare i förvaltningen. Välkommen!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus
kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.