Sista ansökningsdatum 2017-11-23 Sök jobbet

Sjukhusfysiker till Enhet för röntgen- och MR-fysik i Kristianstad

Gör skillnad. Varje dag.

Vid enheten för röntgen- och MR-fysik, strålningsfysik, är regionens samtliga röntgenfysiker anställda. Enheten består av 12 sjukhusfysiker, varav 10 med inriktning mot röntgenfysik, två sjuksköterskor, en biomedicinsk analytiker och en medicinsk sekreterare. Vi servar regionens samtliga röntgenavdelningar med vår expertis.

Arbetsuppgifter

Vi söker nu en sjukhusfysiker med huvudsaklig inriktning mot röntgenfysik. Annonsen avser en tillsvidareanställning.

Du kommer huvudsakligen att arbeta med kvalitetssäkring, kvalitetskontroller av utrustningar, optimering av undersökningsmetoder, strålskyddsutbildning av personal samt mätning och beräkning av stråldoser till patienter och personal.

Tjänsten innefattar även arbete inom nuklearmedicinsk verksamhet. Fördelningen mellan de två inriktningarna är 80% röntgenfysik och 20% nuklearmedicinsk fysik.

Tjänsten har huvudplacering på Centralsjukhuset Kristianstad (CSK).

Kvalifikationer

Vi söker dig som är svensklegitimerad sjukhusfysiker eller har motsvarande kompetens. Språkkunskap i svenska lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. Det kan också innebära godkänt betyg i svenska 3 alternativt godkänt betyg i svenska som andraspråk 3, eller godkänt resultat på kurs i svenska för utomnordiska studenter motsvarande 60 hp. Erfarenhet av arbete som sjukhusfysiker med inriktning röntgen och/eller nuklearmedicin är meriterande för tjänsten.

Vi vill att du som person är analytisk, har hög integritet och god samarbetsförmåga. Struktur och förmåga att avsluta de arbetsmoment du har ansvar för krävs för tjänsten. Vi ser gärna att du är utåtriktad och har en hög grad av flexibilitet, dokumentationsförmåga samt förmåga att se helheten. Därtill har du vana av att arbeta självständigt och i grupp och kan uttrycka dig väl i tal och skrift på̊ svenska samt engelska. Giltigt B-körkort är meriterande då det kan förekomma resor i tjänsten.

I den sammantagna bedömningen kommer vi att väga in sådan personlig förmåga som är av värde för anställningen, det vill säga att vara drivande och samarbetsinriktad med god social kompetens.

I denna rekrytering tillämpas löpande urval - välkommen med din ansökan redan idag!

Övrigt

Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.
Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt som grund för allt vi gör.

Skånes universitetssjukvård (SUS) bildades den 1 juni 2013 och består av Skånes universitetssjukhus samt av den offentligt bedrivna primärvården i Malmö- och Lundområdet. Skånes universitetssjukhus omfattar sjukhusverksamheterna i Lund och Malmö och är landets tredje största sjukhus. Förvaltningen har drygt 13 000 medarbetare och en omsättning om drygt 14 miljarder kronor. SUS erbjuder primärvård, länssjukvård och högspecialiserad vård, samtidigt som vi utbildar och bedriver avancerad forskning i nära samarbete med universitet och högskolor. Vi arbetar med respekt för människan och strävar alltid efter att vara bland de bästa.

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Sök jobbet