Kontakt för fakturafrågor

Har du frågor om din faktura eller patientavgift? Här listar vi vart du kan vända dig för att få hjälp.

Uteblivet besök och motsätta sig avgift

Har du frågor kring avgift för uteblivet besök eller vill motsätta dig någon annan avgift som vårdenheten debiterat på fakturan? Vänligen kontakta den vårdenhet ärendet gäller. Telefonnumret finns på din faktura i texten intill det aktuella besöket.

Sjuk- och serviceresor

Har frågor kring regelverket för sjuk- och serviceresor, inklusive frågor om avgift, destination eller överklagande av resekostnad? Välkommen att kontakta Skånetrafikens kundtjänst på telefonnummer 0771-77 44 33.

Övriga fakturafrågor samt frikort, regelverk och tandvårdsstöd

Har du andra frågor om din faktura? Eller har du frågor kring frikort och högkostnadsskydd, regelverk eller tandvårdsstöd? 

OBS! Just nu har vi längre svarstider på våra ärenden på grund av en mycket hög arbetsbelastning. Vi besvarar inkomna ärenden i turordning och återkommer med svar snarast möjligt. Vi tackar för visat tålamod och förståelse.

Du kan också ringa på telefonnummer 0771-11 14 44.

Fick du hjälp av informationen på den här sidan?

Här kan du lämna synpunkter på sidans information. Vi läser alla synpunkter, men vi har tyvärr inte möjlighet att svara dig personligen. Tack för att du hjälper oss att förbättra webbplatsen.

Vad är problemet med sidan?

Tack för ditt meddelande!


När du skickar in formuläret kommer vi att behandla dina personuppgifter för att utföra den uppgift som formuläret avser.
Tänk på att det du skickar in kan bli en allmän handling.
Läs om hur Region Skåne hanterar personuppgifter