Folktandvården Skåne

Senaste numret av nyhetsbrevet På gång

Nyhetsbrev På gång

Positivt första år som bolag, tio års miljöcertifiering och lyckat möte med studenter. Läs om detta och mer i På gång 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev


Tio års miljöcertifiering

Miljö Folktandvården Skånes årliga miljörevision har godkänts av företaget SP. Sedan april 2005 är hela Folktandvården Skåne miljöcertifierad enligt ISO 14 001. Miljöarbetet är idag en naturlig del av Folktandvården Skånes verksamhet.


Positivt första år som bolag för Folktandvården Skåne

Marika Qvist Folktandvården Skånes resultat för 2014 var mycket positivt.  Det positiva resultatet har påverkats av ett ökat antal undersökningar och fler tecknade frisktandvårdsavtal som visar att kunderna har ett högt förtroende för Folktandvården Skåne. Samtidigt har kostnadsökningarna hållits nere och produktiviteten ökat. Läs mer här


Nytt telefonnummer för akut tandvård på helgdagar

Från den 14 mars ringer du telefonnummer 0771-160 170 om du behöver akut tandvård under lördagar, söndagar, helgdagar och helgaftnar.


Snart 20 år? Visste du att...

...från och med 1 januari det år du fyller 20 år upphör den kostnadsfria tandvården? Glömmer du tänderna för länge kan de bli dyra att fixa till. Vi har ett smart förslag som vi kallar Frisktandvård - tandvård till fast pris per månad eller år. Vill du veta mer om Frisktandvård? Kontakta då din klinik.


Lista ditt barn hos oss - vi kan barntandvård!

Barn på tandläkarbesök hos Folktandvården Skåne

80 procent av alla barn och ungdomar i Skåne går hos oss. Tillsammans kan vi ge ditt barn en bra start med friska tänder!

Anmäl ditt barn till en av våra kliniker


BOKA - AVBOKA - OMBOKA

Lista dig hos oss här

Avboka eller ändra tid


Akut tandvård

Följ oss på facebook