Folktandvården Skåne

Samarbete för bättre tandhälsa på Rosengårdsskolan

Randa Abed, tandsköterska

Folktandvården Skåne på Rosengård i Malmö har påbörjat ett samarbete med Rosengårdsskolan kring munhälsa och kost. Projektet heter Plusmeny 2015 för friska tänder och goda kostvanor på Rosengårdsskolan.

Randa från Folktandvården Skåne besöker klasserna två gånger per termin. Hon informerar barnen om munhälsa och kost, borstar tänderna med eleverna och fluorsköljer. Flera lärare fortsätter nu att borsta tänderna med barnen varje dag innan de går hem för att investera för eleverna och deras tänder.


Positivt första år som bolag för Folktandvården Skåne

Marika Qvist Folktandvården Skånes resultat för 2014 var mycket positivt.  Det positiva resultatet har påverkats av ett ökat antal undersökningar och fler tecknade frisktandvårdsavtal som visar att kunderna har ett högt förtroende för Folktandvården Skåne. Samtidigt har kostnadsökningarna hållits nere och produktiviteten ökat. Läs mer här


Nytt telefonnummer för akut tandvård på helgdagar

Från den 14 mars ringer du telefonnummer 0771-160 170 om du behöver akut tandvård under lördagar, söndagar, helgdagar och helgaftnar.


Snart 20 år? Visste du att...

...från och med 1 januari det år du fyller 20 år upphör den kostnadsfria tandvården? Glömmer du tänderna för länge kan de bli dyra att fixa till. Vi har ett smart förslag som vi kallar Frisktandvård - tandvård till fast pris per månad eller år. Vill du veta mer om Frisktandvård? Kontakta då din klinik.


Senaste numret av nyhetsbrevet På gång

Folktandvården Skånes nyhetsbrev På gång

Antibiotikaförskrivningen fortsätter minska, ansvar för tandställningsurval, tips till dig som fyller 20 nästa år och hjälp oss bli bättre i bemötandet genom att svara på en kundundersökning. Läs om detta och mer i På gång 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev


Lista ditt barn hos oss - vi kan barntandvård!

Barn på tandläkarbesök hos Folktandvården Skåne

80 procent av alla barn och ungdomar i Skåne går hos oss. Tillsammans kan vi ge ditt barn en bra start med friska tänder!

Anmäl ditt barn till en av våra kliniker


BOKA - AVBOKA - OMBOKA

Lista dig hos oss här

Avboka eller ändra tid


Akut tandvård

Följ oss på facebook