Folktandvården Skåne

Telefoniproblem!

Just nu är det problem med våra telefoner. Det kan vara svårt att nå vissa av våra kliniker. Får du ett automatiskt meddelande om att det är många som ringer ska du försöka nå kliniken via e-post istället.
Här hittar du kontaktuppgifter till alla våra klinker.


 

Kampanj - även dålig humor förtjänar fina leenden


Tandvård i teknisk framkant

 Björn Gjelvold

Folktandvården Skåne tar ännu ett steg in i den digitala världen. Inom en snar framtid finns digitala avtrycksmaskiner på Folktandvården Skånes allmän- och specialistkliniker. En av fördelarna med digitala avtryck är att man inte behöver använda avtrycksmaterial i patentens mun, säger Björn Gjelvold, specialisttandläkare på oral protetik i Malmö. Läs mer


Nytänkande teknik används i utbildning

 Nytänkande teknik - liveoperation

Innovativ teknik möjliggjorde att deltagarna i Tandläkarförbundets tilläggsutbildning i implantationskirurgi fick följa fyra operationer live. Folktandvården Skåne var värd och tekniken som användes var väldigt uppskattad.


Kläder designade av Helle Robertson 

 Helle Robertson
Foto: Peter X Eriksson

 Skånebaserade klädesdesignern Helle Robertson ska designa Folktandvården Skånes nya arbetskläder. Folktandvården Skåne är mitt uppe i ett omfattande varumärkesarbete. Förutom nya arbetskläder ska bland annat ett nytt koncept för inredning och välkomstrum tas fram. Läs mer här


Lista ditt barn hos oss - vi kan barntandvård!

Barn på tandläkarbesök hos Folktandvården Skåne

80 procent av alla barn och ungdomar i Skåne går hos oss. Tillsammans kan vi ge ditt barn en bra start med friska tänder!

Anmäl ditt barn till en av våra kliniker


BOKA - AVBOKA - OMBOKA

Lista dig hos oss här

Avboka eller ändra tid


Akut tandvård

Följ oss på facebook