Ny VD på Innovator Skåne AB

Jonas Gallon blir ny VD för Innovator Skåne AB från den 1 oktober 2012.

2012-09-28
– Det ska bli spännande att jobba i en organisation som verkligen vill se resultat av de innovationsinsatser som görs. Region Skåne är en av Sveriges största och mest komplexa arbetsplatser och jag hoppas bidra till att det blir fler innovationer med ursprung från medarbetarna och att dessa snabbare når marknaden och kommersiell framgång, säger Jonas Gallon.

Jonas Gallon är sedan tidigare ett välkänt namn i det regionala innovationssystemet genom sin tidigare roll som VD på Innovationsbron. Han har också haft uppdrag som ordförande i Sydsvensk Entreprenörsfond, ordförande i Forskarpatent i Syd AB och styrelsemedlem i Teknopol AB.

Fakta

Bolaget Innovator Skåne AB är helägt av Region Skåne. Innovator Skånes vision är att bidra till byggandet av ett innovativt Region Skåne genom att tillvarata medarbetarnas goda idéer och utveckla dem till innovationer som kan föras ut på marknaden. Genom att främja nya innovationer förbättrar vi hälso- och sjukvården och bidrar till en hållbar utveckling och tillväxt. Innovator Skåne ser också till att medarbetarna får ersättning om idéerna blir kommersiella.

Läs mer http://www.innovatorskane.com/

 • Sidan uppdaterad
  2012-09-28 av malin.selin@skane.se
  Faktaägare: 
 • Kontakta Region Skåne

  • Postadress: Region Skåne
   291 89 Kristianstad
   Besöksadress: Västra Storgatan 12, Kristianstad
  • Telefon: 044 - 309 30 00
  • Om cookies