Jobba hos oss

Region Skåne är Skånes största arbetsgivare med runt 34 000 anställda. Tillsammans jobbar vi för Skånes invånare och för att skapa en livskvalitet i världsklass. Välkommen du också.

Inom Region Skåne finns över 100 olika yrkesgrupper representerade. De flesta jobbar inom sjukvården men här finns också statsvetare, kulturvetare, trafikplanerare och världsledande forskare.

Inom Region Skåne får du ett arbete:

  • i en attraktiv region att bo och arbeta i
  • i en organisation som är stor och trygg med många utvecklingsmöjligheter
  • som bidrar till meningsfull samhällsnytta – lika för alla!
  • med kollegor som vill samarbeta och dela kunskap.

För att jobba och trivas inom Region Skåne förutsätter vi att du har ett genuint engagemang för människor. Våra medarbetare är stolta över att kunna erbjuda Skånes invånare en icke-kommersiell samhällsservice som är lika för alla.

Meningsfullt jobb i en stor organisation

Du arbetar i en politiskt styrd organisation, med Skånes invånare som dina främsta uppdragsgivare. Det är också Skånes invånare som via skatten gör vår verksamhet möjlig.

Nöjda och stolta medarbetare

Nio av tio medarbetare är nöjda och stolta över att jobba i Region Skåne. I vår senaste medarbetarundersökning fick vi flera positiva besked av våra medarbetare. De anser att vi har ett gott socialt klimat, bra möjligheter till utveckling och att våra chefer ger regelbunden återkoppling på deras arbete.

Gör skillnad. Varje dag.

Du är välkommen till oss för att utveckla våra verksamheter och göra Skåne till en ännu bättre plats att leva på. Du gör skillnad. Varje dag.

Fördelning av olika yrken (klicka för större bild):

Personalfördelning, grafik

Tack för att du kontaktar oss, vi har tagit emot dina synpunkter