Ansökningsdatum för denna tjänst har gått ut

Studentmedarbetare inom biogas i Kristianstad

Gör skillnad. Varje dag.

Som studentmedarbetare i Region Skåne erbjuder vi dig en arbetsplats i ständig utveckling där du får möjlighet att praktisera dina akademiska kunskaper i projekt inom bland annat kommunikation, HR, ekonomi och kultur. Projektet studentmedarbetare syftar till att underlätta övergången från studier till arbete för dig som student och samtidigt stärka Region Skånes betydelse som framtida arbetsgivare.

Arbetsuppgifter

Som studentmedarbetare hos oss är du placerad på Avdelningen för regional utveckling/miljö och kommer huvudsakligen att ingå i arbetet med Skånes färdplan för biogas. Arbetet innebär bland annat organisera ett seminarium om biogas under våren 2017 och att kontakta kommuner för medverkan i färdplanen. Andra uppgifter inom Skånes färdplan för biogas kommer också att bli aktuella inom ramen för uppdraget.

Detta är en studentmedarbetartjänst vilket innebär att du kommer att arbeta cirka 10-15 timmar i veckan efter överenskommelse. Utbildningar med yrkesförlagd praktik i vården omfattas inte av studentmedarbetarprojektet.

Kvalifikationer

För att kvalificera dig för tjänsten vill vi att du har läst minst 60 högskolepoäng av en pågående högskoleutbildning med inriktning inom miljövetenskap eller energi med tvärvetenskaplig inriktning eller annan för projektet relevant utbildning. Du har minst ett år kvar av dina studier.

Vi ser gärna att du för tjänsten innehar kännedom om offentliga organisationer i allmänhet och Region Skåne i synnerhet. Andra viktiga delar är kunskap om klimatproblematiken och klimatarbete. Vi ser gärna att du har drivit och genomfört eget självständigt arbete. Erfarenhet inom kommunikation och projektledning är önskvärt. Det är även meriterande om du har goda IT kunskaper inom MS Officepaketet och enklare webbaserade program.

Som person är du positiv, kan arbeta självständigt, har analytisk förmåga och har lätt att utrycka dig i tal och skrift samt förmågan att se helheter och samband.

Arbetet förutsätter stor självständighet och initiativförmåga. Tjänsten är utåtriktad och du som studentmedarbetare förväntas kunna kommunicera konstruktivt med externa aktörer och skapa förtroendegivande kontakter.

Förutom din elektroniska ansökan ber vi dig att bifoga ett Ladokutdrag som styrker att du har läst minst 60 högskolepoäng av en pågående utbildning inom för tjänsten relevant område.

Välkommen med din ansökan!

Övrigt

Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.
För att lyckas i rollen tror vi att du är en god ambassadör för våra värderingar; välkomnande, drivande, omtanke och respekt.

Koncernkontorets uppdrag är att stödja regionstyrelsen, som har ansvaret för den samlade förvaltningsorganisationen i Region Skåne. Koncernkontoret arbetar bland annat med frågor som rör regional utveckling, folkhälsa och miljöfrågor, hälso- och sjukvårdsplanering, kommunikation, ekonomi och HR. Vi är drygt 800 medarbetare och våra arbetsplatser finns främst i Kristianstad och i Västra Hamnen i Malmö.

På www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.