Folktandvården Skåne

Frisktandvård - fel premiegrupp i förlängningsbrev

För de frisktandvårdsförlängningar som börjar gälla 1 januari 2015 har det blivit ett fel i förlängningsbreven. Felet avser uppgift om aktuell premiegrupp. Priset som uppgivits är dock korrekt. Vi ber om ursäkt för vårt misstag och skickar hem nya förlängningsbrev med korrekt uppgift om premiegrupp.
2014-12-16


Snart 20 år? Visste du att...

...från och med 1 januari det år man fyller 20 år upphör den kostnadsfria tandvården? Glömmer man tänderna för länge kan de bli dyra att fixa till. Vi har ett smart förslag som vi kallar Frisktandvård - tandvård till fast pris per månad eller år. Vill du veta mer om Frisktandvård? Kontakta då din klinik.


Pris för bästa avhandling 2014

Pris för bästa avhandling till Daniel Nebel

Tandläkare-sällskapet pris för "Bästa avhandling 2014" fick ST-tandläkare Daniel Nebel från Tandvårdshögskolan i Malmö. Daniel gör sin specialistutbildning i Folktandvården Skåne. I Folktandvården Skåne finns stora möjligheter till  vidareutveckling för medarbetare. Läs mer här


Senaste numret av nyhetsbrevet På gång

Folktandvården Skånes nyhetsbrev På gång

Antibiotikaförskrivningen fortsätter minska, ansvar för tandställningsurval, tips till dig som fyller 20 nästa år och hjälp oss bli bättre i bemötandet genom att svara på en kundundersökning. Läs om detta och mer i På gång 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev


Lista ditt barn hos oss - vi kan barntandvård!

Barn på tandläkarbesök hos Folktandvården Skåne

80 procent av alla barn och ungdomar i Skåne går hos oss. Tillsammans kan vi ge ditt barn en bra start med friska tänder!

Anmäl ditt barn till en av våra kliniker


BOKA - AVBOKA - OMBOKA

Lista dig hos oss här

Avboka eller ändra tid


Akut tandvård

Följ oss på facebook