Folktandvården Skåne

Folktandvården Skåne erbjuder tandvård till alla åldrar och arbetar förebyggande för att alla skåningar ska kunna leva livet leende.

Folktandvården Skåne är Skånes största tandvårdsföretag med över en miljon besök varje år. Vi erbjuder tandvård till alla åldrar, och arbetar förebyggande för att alla skåningar ska kunna leva livet leende.


Fortsatt minskning av antibiotika i Folktandvården Skåne

Antibiotika 

Från 2012 till 2013 minskade antalet utskrivna antibiotikarecept i Folktandvården Skåne med 20 procent och det fortsätter att minska. Hittills i år har antalet förskrivningar minskat med ytterligare 10 procent, jämfört med motsvarande period föregående år. Läs mer


Passa på att besöka tandvården

Studenter 

Höstterminen har börjat och för många nyblivna studenter innebär det ett nytt liv med mer ansvar. Ett tips för att få ekonomin att gå ihop är att använda tandvårdsbidraget. Till och med det år man fyller 29 år får man 300 kronor i tandvårdsbidrag varje år. Läs mer


Senaste numret av nyhetsbrevet På gång

Folktandvården Skånes nyhetsbrev På gång

Trivseln på topp i Folktandvården Skåne, sommartips och förklaring till tandvårdsstödet - allt detta och mer kan du läsa i vårat senaste nyhetsbrev På gång.  
Läs om detta och mer i På gång 

Prenumerera på vårat nyhetsbrev


Lista ditt barn hos oss - vi kan barntandvård!

Barn på tandläkarbesök hos Folktandvården Skåne

80 procent av alla barn och ungdomar i Skåne går hos oss. Tillsammans kan vi ge ditt barn en bra start med friska tänder!

Anmäl ditt barn till en av våra kliniker


Frisktandvård  - populärt i Skåne

Frisktandvård, tandvård till fast pris

Frisktandvård, tandvård till fast pris, är mycket populärt och i Skåne har över 100 000 tecknat avtal. Det 100 000:e avtalet tecknades av Linda i Osby.
- Jag valde Frisktandvård för att slippa oförutsedda kostnader. Nu behöver jag inte tveka inför att besöka tandvården, berättar Linda.
Läs mer om Frisktandvård


BOKA - AVBOKA - OMBOKA

Lista dig hos oss här

Avboka eller ändra tid


Akut tandvård

Följ oss på facebook